Головна Новини Політика внутрішня політика Омелян: Володимире Олександровичу, це не «заліт», а конкретна стаття за держзраду
commentss НОВИНИ Всі новини

Омелян: Володимире Олександровичу, це не «заліт», а конкретна стаття за держзраду

Володимир Омелян вважає, що тепер президенту Зеленському від відповідальності не втекти

16 листопада 2021, 15:12
Поділіться публікацією:

Екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає, що результати роботи ТСК у справі зриву операції "вагнерівців" є яскравим підтвердженням причетності президента України Володимира Зеленського до державної зради. Тепер президентові доведеться поодинці відповідати за злочин, який він скоїв. Як передає видання "Коментарі", про це Володимир Омелян написав у себе у Facebook.

Омелян: Володимире Олександровичу, це не «заліт», а конкретна стаття за держзраду

Володимир Омелян Фото: mind.ua

"У паніці, напередодні оприлюднення звіту Беллінгкет, Банкова вустами народного депутата від "Слуги народу", голови Тимчасової слідчої комісії ВРУ, Мар'яни Безуглої оприлюднила свої висновки", — зазначає екс-міністр.

Володимир Омелян додає, звичайно, не обійшлося без сенсації. Перше, що випливає зі сказаного Мар'яною Безуглою – спецоперація з "вагнерівців" таки була. Друге – спецоперацію було перенесено "невстановленими особами". Третє – президент Володимир Зеленський та голова його офісу Андрій Єрмак ні в чому не винні.

"Володимире Олександровичу, це не "заліт", а конкретна стаття за державну зраду. На вас чекає не Ростов, а українська в'язниця!", – резюмував екс-міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" думку політтехнолога та телеведучого Тараса Березовця – виходячи зі звітів ТСК щодо "вагнерівців" в Офісі президента вирішили довго не думати, а одразу вирішили звинуватити у всіх злочинах одну людину – президента Зеленського, зазначивши, що голова Офісу президента Андрій Єрмак немає повноважень давати вказівки про перенесення спецоперації ГУР МОУ. Отже, дати команду – перенести спецоперацію щодо "вагнерівців" могла лише одна людина в державі – Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

16 листопада 2021, 18:02

Яка госізмєна? Це містечкове українофобство атамана Зєльоного, спитайте в Кошового і Баклана. Казка про міністра мвд рукзякяна. Жив-був рукзякян, самий хітрий із армян (навіть хитріший за пічальную лошадь лавриняна, главного поставщіка бєлого какао в кооператив озеро). І рішив він кошмаріть шоколадного петю з трьох сторон, зліва, зправа і зпосередині, а потім від своїх же кошмарень і спасать, такий був нехітрий план конвертації влади в гроші. І найняв він трьох капєєчний акторів на відповідні ролі. Зліва - Ківу красную жомовую яму, якого впіхував то в социки то в зажопу, зправа - псєвдонаці Білецького і його куплені проксі "нацкорпус" і зпосередині - псєвдогіка Геращенко і його шортліст дурнуватих кацапофілів "миротворець". Но с атаманом Зєльоний сей сємітский фокус нєудался, ібо і сам атаман сєміт отпєтий. Турнули рукзякяна, турнулі і його посіпак.


Новини