Головна Новини Політика внутрішня політика Березовець: погані новини для Володимира Зеленського – у всьому винен президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Березовець: погані новини для Володимира Зеленського – у всьому винен президент

ТСК не знайшла підтвердження того, що президент України, як і голова його офісу, давали особисті розпорядження керівнику ГУР МОУ з відстрочення операції

16 листопада 2021, 08:20 comments2298
Поділіться публікацією:

Не надто приємні новини для глави української держави. Коли настане час давати свідчення у суді, виявиться, що всі незаконні вказівки в державі віддавала одна людина – Володимир Зеленський. Голова ТСК Верховної Ради з "вагнерівців" Мар'яна Безугла так і сказала з усієї пролетарської прямої, що в зриві операції з "вагнерівцями" ніхто не винен, але в результаті винен у всьому президент, бо якщо немає винного, то вказівку міг віддати лише він один. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише політтехнолог і телеведучий Тарас Березовець.

Березовець: погані новини для Володимира Зеленського – у всьому винен президент

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Мар'яна Безугла на брифінгу для ЗМІ так і заявила, що ТСК не знайшла підтвердження того, що президент України надавав особисті розпорядження керівнику ГУР МОУ щодо відстрочення операції. Також встановлено, що голова ВП не має повноважень надавати подібні розпорядження керівнику ГУР МОУ щодо відстрочення.

"Таким чином, Єрмак вустами пані Безуглої передав: жодних повноважень зривати спецоперацію щодо "вагнерівців", як і викрадати суддю Чауса в Молдові у нього не було. А хто ж мав? Єрмак тонко натякає, що такі повноваження має лише одна людина. З прізвищем Зеленський. І саме вона постане в майбутньому перед слідством та судом. Єрмак технічно заявив, що в майбутньому Зеленський сидітиме сам, і на його компанію у в'язниці розрахувати не потрібно. Дружба тільки на волі, а у в'язниці нарізно. Тож погані новини дуже погані", – написав Тарас Березовець.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у ТСК розповіли, чи давав Зеленський вказівку зірвати операцію щодо "вагнерівців".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини