Головна Новини Політика внутрішня політика Омелян про підозру Гео Леросу: Зеленський мчить по «автобану Януковича»
commentss НОВИНИ Всі новини

Омелян про підозру Гео Леросу: Зеленський мчить по «автобану Януковича»

Екс-міністр провів порівняння з діями Януковича проти активістів за трафарет із його зображенням

11 листопада 2021, 12:34
Поділіться публікацією:

Слідство розцінило дії екс-члена фракції "Слуга народу", нардепа Гео Лероса як хуліганство. Тепер нардеп може опинитися замість Верховної Ради у СІЗО. Найближчі п'ять років Лерос може провести за ґратами. Для того, щоб вручити підозру, представники Офісу Генпрокурора та ГБР приїхали до народного обранця у двір його будинку. Як передає видання "Коментарі", про вручення підозри політик повідомив на своїй мандрівниці у Facebook.

Омелян про підозру Гео Леросу: Зеленський мчить по «автобану Януковича»

Гео Лерос. Фото: фейсбук Гео Лероса

Новину прокоментував на своїй сторінці у Facebook екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян. Він нагадав, що 14 січня 2013 року Сумський Зарічний суд своїм рішенням засудив від 1 до 2 років ув'язнення чотирьох хлопців за "нанесення на стіни зображення обличчя людини з червоною точкою в області чола". Активісти завдали через трафарет портрет Януковича.

За словами Володимира Омеляна, тепер бачимо, що Володимир Зеленський мчить по "автобану Януковича", висуваючи чергове звинувачення руками ручних правоохоронних органів народному депутату Гео Леросу за образу "монаршої особи".

"Мабуть, "Квартал 95" не критикує свого колишнього шефа не з любові та лояльності, а знаючи його дріб'язковість і мстивість. Гумористи тепер хрестяться і думають, як добре було за Петра Порошенка, бо був би він Зеленським – ми б за свої "жарти" довго сиділи, а не відмивали гроші та офшори, і в президенти йшли", – резюмував екс-міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Лерос не став першовідкривачем. Стало відомо, хто ще з нардепів та політиків показував непристойні жести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

12 листопада 2021, 19:18

Какая прелесть: должностями торгует брат Ермака (все видели и слышали), а подозрение вручили Леросу ))). "Му-му" написал Тургенев, а памятник Чехову поставили.


Новини