Головна Новини Політика внутрішня політика Лерос не став першовідкривачем: хто ще з нардепів і політиків показував непристойні жести
commentss НОВИНИ Всі новини

Лерос не став першовідкривачем: хто ще з нардепів і політиків показував непристойні жести

До сьогоднішнього дня у сесійній залі на фоні політичних пристрастей до непристойних жестів вдавалися багато нардепів

4 листопада 2021, 15:53 comments1313
Поділіться публікацією:

Непристойним жестом у бік президента Зеленського нардеп Лерос сьогодні пожвавив соцмережі, але, заради правди варто сказати, що він виявився не єдиним, хто відзначився такою поведінкою, щоб звернути на себе увагу. Раніше вже були в історії українського політикуму нардепи та політики, які показували непристойні жести. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише "УНІАН".

Лерос не став першовідкривачем: хто ще з нардепів і політиків показував непристойні жести

Лерос показав непристойний жест президенту. Фото: УНІАН

Крім артистичного Лероса, подібним жестом "прославився" мер Миколаєва Олександр Сенкевич. Міський голова продемонстрував на камері середній палець під час словесної суперечки з одним із депутатів міськради.

Більш стримано поводився з подібним жестом колишній колега Гео Лероса щодо фракції "Слуга народу" Євген Шевченко. Він запам'ятався тим, що виставив малюнок середнього пальця у Верховній Раді.

Якщо ж трохи віддалитися у часі, то можна ще згадати найвідоміший мем, який "гуляв" у соцмережі у 2016 році. Тоді нардеп "Народного фронту" Сергій Пашинський показав середній палець, проте кому був адресований цей жест, фотографи та ведооператори так і не зафіксували.

Ще раніше, а саме у 2014 році, відомий аматор "русского мира", екснардеп "Партії регіонів" Олег Царьов показав середній палець лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку.

У 2013 році екснардеп "Партії регіонів" Володимир Медяник також показав середній палець іншому депутату за те, що той намагався зняти на телефон, як він голосував за свого колегу.

Не можна не згадати й Надію Савченко, яка, бувши нардепом 8-го скликання Верховної Ради, неодноразово потрапляла в об'єктиви камер із піднятим середнім пальцем.

Читайте також на порталі "Коментарі" – нардеп Гео Лерос назвав Зеленського головним зрадником України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини