Головна Новини Політика внутрішня політика Омелян: парадокс ситуації полягає в тому, що саме олігархи зараз рятують Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Омелян: парадокс ситуації полягає в тому, що саме олігархи зараз рятують Україну

Екс-міністр розповів, чому президент Зеленський та держава знову залежить від олігарха

17 листопада 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Багато хто буде здивований, але зараз саме олігархам доводиться рятувати Україну, щоб не втратити все те, що мають. Влада Зеленського продовжує лише спостерігати з боку, записуючи відеоролики, в яких вдає, що піклується про країну. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Омелян: парадокс ситуації полягає в тому, що саме олігархи зараз рятують Україну

Володимир Омелян. Фото: РБК-Україна

"Коли Зеленський знімав біг-борди Гройсмана "Ремонт Країни" і вішав на ті ж самі борди "Велике будівництво" чи безсоромно привласнював собі кілометри, збудовані ще "фейсбучною" владою – я просто сміявся. Коли Зеленський за часів пандемії зустрічав літаки з масками для Епіцентру і відчайдушно переводив відповідальність за боротьбу з коронавірусом спершу на великий бізнес, потім на місцеву владу, а далі звинуватив усіх українців, що вони "не такі", бо повільно вакцинуються – я дивувався його. цинізму. Але, коли Зеленський публічно оголосив, що питання опалювального сезону вирішене, тому що в Україну прямують сім панамаксів з вугіллям, а за годину компанія ДТЕК подякувала президенту за рекламу і наголосила, що це їхні панамакси – я досі сміюся!", – зазначив Володимир Омелян.

Екс-міністр зазначає, що президент любить розповідати, що нечесні чиновники породили олігархів, які тепер масово клонують нечесних чиновників. Це правда, тому що й нинішній президент – дитина олігархів, створена за їхнім образом та подобою. Але парадокс ситуації полягає в тому, що саме олігархи зараз рятують Україну, відчуваючи відповідальність хоча б за свої активи без яких вони рівні 0. А ось Зеленський завзято руйнує Україну, відмовчуючись під час погроз війни, пандемії, економічної кризи, галопуючих цін. Він далі хоче розповідати лише позитивні новини.

Володимир Омелян зазначає, що панамакси прийдуть, тільки всі 7 разом зможуть привезти 400-500 000 т вугілля. Саме на таку кількість вугілля впав запас нашої ТЕС за теплий жовтень. У середньому місячна потреба становить 1,5-2 млн т! Тобто привезуть аж на 7-10 днів роботи. І з цих 7 панамаксів лише один перепаде Центренерго як товарний кредит, бо компанія після керівництва Зеленського та його друга Коломойського – банкрут, грошей немає.

"До речі, а де ті 4 млн т законтрактованого імпортного вугілля для держави, про які гордо повідомляли владу ще місяць тому? Чому Зеленський та держава знову залежить від олігарха? Додеолігархізувалися до ручки?!", – резюмував Омелян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Омелян вважає, що Зеленському світить конкретна стаття за держзраду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тоня

17 листопада 2021, 20:41

чергова брехня від омеляна...коли ВЖЕ всі ці омеляни переведуться..

Адъютант своего народа

17 листопада 2021, 10:02

Когда же этот бля*ский(по-другому и не скажешь) психоз на Украине закончится, что Россия вот-вот нападет на вас? Да нах.. вы нам нужны? Чтобы кормить и отапливать вас? Наложили себе в свои шаровары, что весь мир шарахается от вашей вони. Ганьба та презирство Украiне!

Виктор Тор

17 листопада 2021, 08:59

Осмелян или идиот,или конченный. Я видел,как Ахметов спасал "донбассян",отправляя им конвои с червивой гречкой,просроченными консервами. А до этого десятилетиями их же(донбассян) тупо и нагло грабил."Рабы" со слезами на глазах благодарили за "холяву",абсолютно не чувствуя к "спасителю" отвращения. Рабы,среди которых нет "Спартака". Я видел,как Коломойский спасал свое имущество в Днепропетровской области,создавая и вооружая добровольцев,готовых тупо умирать с красивыми лозунгами о патриотизме (не рабы ли?).И, что получили выжившие "патриоты"? А вот Коломойский получиль все.Нет,Родину, конечно защищать надо было,но не в качестве рабов,а в качестве достойных воинов,потребовав у Коломойского либо рядом быть в окопе,либо отдать все тем,кто полег,и был в окопе вместо Коломойского.И вот опять "песня" о спасителях- олигархах. Да не нас они спасают,свои "заводы" и "латифундии",ибо жить они будут за границей Отечества(жить в широком смысле понятия),а взимать дань могут только в Украине(кто ж им даст возможность красть в Европе или Америке,там своих "спасителей" хватает")


Новини