Головна Новини Політика внутрішня політика Олексій Арестович звільнився з посади спікера української делегації у ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Арестович звільнився з посади спікера української делегації у ТКГ

Арестович зазначив, що залишив посади з "особистих причин"

18 січня 2022, 01:40
Поділіться публікацією:

Олексій Арестович звільнився з посади спікера української делегації у тристоронній контактній групі щодо врегулювання конфлікту на Донбасі та з посади позаштатного радника голови Офісу президента Андрія Єрмака. Про це Олексій Арестович заявив в ефірі "4 канали". За його словами, звільнився він за власним бажанням і вже не братиме участі у наступній зустрічі ТКГ з Донбасу.

Олексій Арестович звільнився з посади спікера української делегації у ТКГ

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

При цьому Арестович зазначив, що залишив посади з "особистих причин", проте ця інформація поки що неофіційна.

“На що ми перетворилися. Бюрократія, довідка, протокол. Більшого удару собі по яйцях не можна було завдати. Ми маємо бути веселими, драйвовими хлопцями, які за народ помстяться олігархам, реформують країну та підготують умови для наступного стрибка. І де це все? — обурився Арестович.

Раніше Олексій Арестович заявив, що якщо проросійські настрої у Європі та Заході посилюватимуться, то Україна переорієнтує свої інтереси на Схід.

Нагадаємо, російська сторона виставила вимогу Україні для того, щоб повноцінно і безперешкодно почали працювати КПВВ на Донбасі Київ має визнати російську вакцину "Супутник V" і довідки про таку імунізацію громадян, які прибули з ОРДЛО. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі каналу "Дом" розповів речник української делегації у ТКГ Олексій Арестович.

На Банковій зазначають, остання дискусія 22 грудня під час засідання ТКГ не увінчалася успіхом, оскільки не вдалося досягти домовленості про те, щоб розпочали роботу всі пункти КПВВ. Арестович пояснив, що Україна зі свого боку гарантувала роботу своїх КПВВ ще 10 листопада 2020 року. Саме з цієї дати з української сторони КПВВ працюють без проблем, а от із боку проросійських бойовиків вони досі зачинені. Тепер же росіяни виставили додаткові умови – вони хочуть, щоб їхню вакцину "Супутник V" визнала Україна, щоб Київ визнавав ті документи про вакцинування "Супутником V", з якими громадяни проїжджають на територію України, яку контролює українська влада.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

українець

18 січня 2022, 08:25

як і Г Г (чогось не надрукувало)

українець

18 січня 2022, 08:15

вже запізно! люся вже показала своє справжнє обличча і віри йому більше нема! це все! для думаючої людини його тепер не існує як і г г


Новини