Головна Новини Політика внутрішня політика Офшорний скандал: експерти звернули увагу на головну відмінність Порошенко і Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Офшорний скандал: експерти звернули увагу на головну відмінність Порошенко і Зеленського

Підстав для звинувачень пана Порошенка в несплаті податків не було, чого не скажеш про Зеленського

4 жовтня 2021, 09:04 comments2379
Поділіться публікацією:

Фільм-розслідування "Слідства.Інфо" про таємниці офшорного бізнесу президента Володимира Зеленського і про "брудні" гроші олігарха Ігоря Коломойського "Офшор 95" викликав справжній резонанс в соцмережі. Як передає видання "Коментарі", економіст, експерт-аналітик Борис Кушнірук побачив важливий момент в цій новині, про що зазанчив у себе в Facebook.

Офшорний скандал: експерти звернули увагу на головну відмінність Порошенко і Зеленського

Петро Порошенко и Володимир Зеленський Фото з відкритих джерел

За словами експерта, тут варто відчути різницю. В історіях з розслідуванням "Слідства.Інфо" офшорних схем, пов'язаних з президентами Порошенко і Зеленським є дві принципові відмінності. Перша — проти Петра Порошенка Дмитром Гнапом було використано паскудне маніпулювання. Друга — ніякого руху грошових коштів і підстав для звинувачень пана Порошенка в несплаті податків не було.

"У той же час в розслідуванні по офшорам Зеленського і його бізнес-партнерів йдеться про несплату ними податків та участі в "відмиванні" грошей, викрадених з "ПриватБанку" паном Коломойським", — підкреслив економіст.

Поділився своєю думкою порталу "Коментарі" і політичний експерт Павло Нусс. Він зазначив, ось і виходить, що на офшорах Порошенко не було жодного руху грошових коштів, а простий хлопець з народу Зеленський тупо ухилявся від сплати податків. Та ще й жив в розкоші на вкрадені через "ПриватБанк" Ігорем Коломойським гроші.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський розповів журналістам, які зустрічі він готовий проводити з представниками великого бізнесу і олігархами. При цьому глава держави нагадав, що на ньому лежить тягар політичної відповідальності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 жовтня 2021, 13:42

На користь Зе те, що він не захоплював революційним шляхом владні корупційні повноваження для кумів та друзів з Рошен-95. Тобто, перший хто прийшов не на екстремістко-патріотичній крові Порошенка, Ющенка, Кучми, ..., за підтримки проросійської олігархічної хунти. Так, прийшов на брехні. Але з самого початку наші патріоти прагнули тільки ближче до корита. Ще при Кравчуку, потрапивши у депутати і побачивши ту комуністичну розкіш і привілеї, вони прагнули користуватись цим постійно. Тому і (у 1992) надали диктаторські повноваження Кучмі. Комуніст-ідеолог Кравчук привів комуністичного ідеолога-парторга Кучму, патріотично назвавши його господарником (фактично приємнік), а всі патріоти, типу Яворівського, промовчали бо почали проїдати Україну.

иван

4 жовтня 2021, 09:44

Зелю гэть! Даешь Шария!!


Новини