Головна Новини Політика внутрішня політика Офіційно: "слуги народу" таки розпочали збір підписів за звільнення Дмитра Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: "слуги народу" таки розпочали збір підписів за звільнення Дмитра Разумкова

Представники партії таки підтвердили цю інформацію раніше

2 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

2 жовтня під час виїзного засідання фракції "Слуга народу" стало відомо, що політична сила таки ініціюватиме відсторонення Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради України. Про це у Telegram-каналі повідомила речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук.

Офіційно: "слуги народу" таки розпочали збір підписів за звільнення Дмитра Разумкова

Дмитро Разумков (фото з відкритих джерел)

Юлія Палійчук повідомила, що депутата отримали бланки для збирання підписів.

"Сьогодні фракція політичної партії "Слуга Народу" передала народним депутатам бланки для збирання підписів під колективною ініціативою про відкликання Голови Верховної Ради України. Наразі члени фракції почали працювати з даним документом, а про результати офіційно буде повідомлено згодом",- йдеться у повідомленні речниці.

Також вона офіційно підтвердила, що станом на 17:30 вже понад 150 підписів.

"Станом на 17:30 під колективною ініціативою про відкликання Голови Верховної Ради України зібрано понад 150 підписів народних депутатів України",- повідомила вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Слуги народу" зібрали 150 підписів за відставку Разумкова.Натепер 150 нардепів розписалися під вимогою відставки Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради України. На відповідь журналістам у Трускавці від нардепа фракції "Слуга народу" Олексія Устенка. Устенко говорить, свій підпис поставив майже відразу. Вранці нардепка від фракції "Слуга народу" Юлія Палій повідомила журналістам, що збір підписів за відставку Дмитра Разумкова розпочато. У цей час на зборах фракції був присутній президент України Володимир Зеленський. Першим про збір підписів повідомив у своєму Telegram-каналі Сергій Лещенко.
 
 
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ypaliychuk/35
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини