Головна Новини Політика внутрішня політика Новий радник генпрокурора: у Зеленського залишилися незадоволені вибором Венедиктової
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий радник генпрокурора: у Зеленського залишилися незадоволені вибором Венедиктової

Призначення Святослава Піскуна радником Венедиктової в Офісі президента порівняли з призначенням Юрія Луценка генпрокурором

5 серпня 2020, 08:54
Поділіться публікацією:

В Офісі президента не схвалили вибір генерального прокурора Ірини Венедиктової. Минулого тижня вона призначила своїм радником Святослава Піскуна, який свого часу теж неодноразово сидів у кріслі генпрокурора України. Радник глави ОП Михайло Подоляк впевнений, що це була помилка Венедиктової. Про це він заявив в інтерв'ю журналістам "Радіо Свобода".

Новий радник генпрокурора: у Зеленського залишилися незадоволені вибором Венедиктової

Святослав Піскун. Фото: "Право на владу"

Подоляк сподівається, що з часом Ірина Венедиктова змінить своє рішення.

"Я впевнений, що це було неправильно. Ірина Володимирівна, я думаю, прийме інше рішення по Піскуну. Незабаром вона зрозуміє, що з цим призначенням щось не так. Я вважаю, що займати будь-яку посаду в тій вертикалі, про яку ми говоримо, Піскун взагалі зараз не може. Це дуже погано вплине на авторитет держави ", — впевнений радник Єрмака  по  антикризових комунікаціях.

Нинішнє призначення Піскуна в Офіс генпрокурора Подоляк порівняв з призначенням свого часу Юрія Луценка на посаду глави цієї самої Генеральної прокуратури.

"І одне, і друге — це не правильне рішення для нашого громадського здоров'я", — сказав Подоляк.

Сама Ірина Венедиктова раніше заявила, що Святослав Піскун опинився серед її радників, бо має відповідний досвід. До слова, генеральним прокурором в різний час Піскун був тричі.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, що генпрокурор Ірина Венедиктова представила колективу свого нового заступника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини