Головна Новини Політика внутрішня політика Венедиктова представила свого нового заступника
commentss НОВИНИ Всі новини

Венедиктова представила свого нового заступника

Ним став Роман Говда

29 липня 2020, 12:49
Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова представила колективу свого першого заступника — Романа Говду, який раніше обіймав посаду першого заступника і виконував обов'язки прокурора Києва. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Венедиктова представила свого нового заступника

Венедиктова висловила впевненість, що Говда посилить професійний колектив ОГП.

Роман Говда в органах прокуратури працює з серпня 2003 року на різних посадах від помічника прокурора Корольовського району Житомира до прокурора міста Києва та начальника управління Офісу генерального прокурора.

Як раніше повідомляли "Коментарі", глава Офісу генерального прокурора Ірина Венедиктова провела порівняння групи людей, які регулярно стежать і обговорюють її діяльність з рибами з сімейства прилипалових, які знаходять "господаря", присмоктуються до нього і постійно за ним слідують, годуються від нього. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами генпрокурора, її оточує невелика група "прихильників", які якось особливо сприймають дійсність і активно обговорюють все, що пов'язано з Венедиктовою, видаючи це за істину в останній інстанції.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини