Головна Новини Політика внутрішня політика Ніякої капітуляції: Арестович висловився про позицію влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніякої капітуляції: Арестович висловився про позицію влади

Олексій Арестович вважає, що президент не допустить капітуляції України

7 грудня 2021, 12:23
Поділіться публікацією:

У ефірі програми "Свобода слова" Олексій Арестович, радник голови Офісу президента та радник української делегації в ТКГ, розповів, що в Офісі думають про ситуацію всередині країни. За його словами, політично нестабільну ситуацію в країні та загрози енергетичної й політичної кризи в Офісі вважають ризиками, а не загрозами.

Ніякої капітуляції: Арестович висловився про позицію влади

Олексій Арестович, фото Facebook

"За нашою оцінкою це ризики, це не загрози. Ці ризики беруться до уваги, є певна стратегія, яка розробляється по кожному пакету від енергетичного до можливого протистояння з деякими фінансово-промисловими групами. Створено певний штаб, який займається цими речами й намагається спрогнозувати. Цей штаб умовний, скоріше за все в головах, але люди приділяють час цьому напрямку. Думаю, що нам вистачить мудрості, щоб стриматися від розхитування України зсередини на період загальної загрози", — повідомив радник.

Олексій Арестович також повідомив, що президент в жодному разі не буде йти на поступки Росії.

"Що буде робити президент, це знає президент. Зараз іде флешмоб, запущений з кіл опозиції. Лозунг такий: Коли Зеленський капітулює, ми будемо битися до останнього. А що це за гасло таке? Чому президент має капітулювати? Я особисто його знаю, це буде остання людина, яка капітулює. Він боєць, він буде битися до останнього. Жодної поступки, жодної капітуляції", — говорить Арестович про флешмоб від опозиції "Українці чинитимуть опір".

Крім того, він зазначив, що всі звинувачення, які сиплються на представників влади два з половиною роки, "мають характер інформаційної війни, яка точиться проти чинної влади всередині країни". Тому діалог з опозицією можливий лише коли опозиція усуне це.

Як повідомляв портал "Коментарі", Кулеба вважає, що Європа не може допустити, щоб Путін удруге зірвав джек-пот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини