Головна Новини Політика внутрішня політика Нездорові асоціації: чому з медіапростору має зникнути слово "легітимний"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нездорові асоціації: чому з медіапростору має зникнути слово "легітимний"

Після закінчення 5-річного терміну перебування на своєму посту Зеленський залишається президентам

22 травня 2024, 22:53 comments1807
Поділіться публікацією:

Представникам українського політикуму та журналістам варто припинити вживати слово "легітимний" у відношенні до Володимира Зеленського, щоби у суспільства не виникало асоціацій з Віктором Януковичем, який після втечі з України називав себе легітимним президентом, вважає політолог, офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Нездорові асоціації: чому з медіапростору має зникнути слово "легітимний"

У медіа побільшало дискусій про легітимність Зеленського. Фото з відкритих джерел

"З медійної точки зору я б порадив перестати вживати слово "легітимний", бо українське суспільство відразу бачить перед очима дуже не приємний приклад 2013 року. Проблему ж завжди можна вирішити, забувши про неї", — наголосив Микола Мельник.

За словами політолога, легітимність залежить від внутрішнього переконання громадянина в тому, що "ось ця людина має право приймати рішення від імені держави".

"І дуже часто питання легальності і легітимності не співпадає", — відзначив він.

Також офіцер ЗСУ порадив представникам влади "не шукати собі ворогів, щоб з необачності не збільшити їх кількість".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЗСУ не мають достатньої кількості важкої техніки, щоб забезпечити нею мобілізованих. Як пише Forbes, дефіцит техніки настільки відчутний, що нещодавно сформована 153 бригада фактично перетворилася з механізованої у піхотну. Видання зазначає, що мобілізація може збільшити на 10% чисельність сухопутних військ які складаються зі 100 бригад.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент України Володимир Зеленський розповів, що країни-учасники швейцарського саміту миру мають виробити спільну позицію щодо ключових трьох питань – ядерної безпеки, безпеки судноплавства та повернення українських дітей і обміну полоненими. За словами українського президента, після того, як учасники саміту у Швейцарії напрацюють спільні позиції, вони проінформують про це Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

25 травня 2024, 22:44

Точно, теперь пора называть эту зеленую истоту "не легитимный" !

народ

25 травня 2024, 19:59

Проза: ЗЕЛЕНСКИЙ ДУЕТ В ДУПУ АМЕРИКОСАМ И АМЕРИКОСИ ГОВОРЯТ АПЛОДИСМЕНТЫ, АПЛАДИСМЕНТЫ..........

Гысть

25 травня 2024, 11:58

Цей зелений дебіл, ніколи не був Президентом! Він квартальський гравець поцом на роялю, та оманський зрадник!

Инкогнито

24 травня 2024, 21:13

И вообще, вернуть Януковича, доллар по 8 и все территории Украине вернутся

Инкогнито

24 травня 2024, 21:09

СлаваУкраине !, А кто объявил в стране войну, ты? Никто не обявлял. Поэтому гнать нелититимного не хер , пока всех украинцев не перебили.

1

24 травня 2024, 18:09

Добре, будемо вживати так як є, нелегітимний.

Олександр

23 травня 2024, 21:32

Казали що при зеленському буде хаус в Украні буде війна та долар по 45 )) нічого ж несталось дивініться.... він висміявся над народом України .. поколіня та рід його буде прокляний людьми.... судити перед народом України за геноцид . він не призедент він ніхто.

Правдоруб

23 травня 2024, 20:26

СлаваУкраине !, дурень лечись! если зеленский останется Украины не будет, сдаут рашке.

Правдоруб

23 травня 2024, 20:24

Рассмешили! Не легитимный зеленский и вся конченная партия слуга народа уж точно не Украинского народа должна пойти вслед за русским кораблем!!!

Сергей Нестеренко

23 травня 2024, 20:23

Цей клоун вже після першлго свого року став нелегітивним, жодної обіцянки невиконав, а найголовніше обіцяв за перший рік закінчити війну або піти з поста, не закінчив нехай іде на хй!

я

23 травня 2024, 20:06

Когда проворовавшийся бидло-порох на выбоах стал изгоем, хуйлу было все равно , кто станет президентом в Украине, будет ли это продажный порох или зеленый пацан, который впервые станет на такой пост, но хуйло недооценил нашего Президента , я очень рад что в этот исторический момент в Украине такой шикарный президент, и я так говорю откровенно. А все хейтеры Владимира Александровича - обсыкайтесь, вам ничего не светит, это факт!

я

23 травня 2024, 19:43

Володимир Олександрович поки-що незрівнянний , він ніби Олександр Усик -беззаперечний, тільки у своїй царині. Колись Президентом було сказано , що ми усі президенти , тому шануймо ся браття, бо ми того варті. А терористів ми задавимо, ми їхніх гнид також відшукаємо і давитимем аж до-поки Світ стоятиме, не вони, так їх діти та онуки матимуть на горіхи та оглядатимуться, база даних цих виродків у наявності та збирається, ми їх усіх відшукаємо та виявимо, у них немає жодного шансу, це факт!

Олександр

23 травня 2024, 19:01

Убей пидораса Зеленского, спаси Украину !!!

Олександр

23 травня 2024, 17:27

То ще скільки має бути жертв і крові щоб це зелене падло згинуло... він добиває народ україни.... чому всі терплять нерозумію. так і буде що до останього українця.... українці які служили в збройних силах україни сидять в тилу і виловлюють ухилянтів це простий люд який зброї і в руках нетримав... а для чого ? щоб самим туди нейти. якось несправедливо .. за що ми кормили скільки років мінтів та держслужбовців... щоб зараз було таке приниженя людей... простих людей... повставаймо люди.... неспіть.

українець

23 травня 2024, 16:16

Кожний сам для себе вирішить легітимний цей "слуга" народу чи ні. І не важливо, що думають інші країни/партнери/вороги. Важливо, що з цього приводу думає саме народ Україині. А реальність така, що думки розділились і наразі не має впевненості в тому, що більшість вважає його легітимним.

PR

23 травня 2024, 15:58

Зеля дійсно повністю легітимний до завершення війни з руснею. А те, що йолопи (зе-лохи) обрали брехливо-жадібно-зрадливого, повністю некомпетентного і самозакоханого Янелоха під час триваючої війни 2014 року, слід розглядати як карму ("вирок") для малокассапів і постсовкового плебса, частина якого (та що не зрадила і не втекла за кордон) поступово стає українським народом, нормальною патріотичною нацією.

Ярослав

23 травня 2024, 14:54

В.О

СлаваУкраине !

23 травня 2024, 14:45

у нас стране война ! Президент наш Зеленський легитимный ! Смена или выбор Президента не возможно , такое правило! Зеленський получит еще срок Президент ! Слава Украине !


Новини