Головна Новини Політика внутрішня політика Нестор Шуфрич став співвласником "Першого Незалежного"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нестор Шуфрич став співвласником "Першого Незалежного"

Політик заявив, що чітко усвідомлює і розуміє усі ризики, які пов'язані з таким рішенням

24 вересня 2021, 21:16
Поділіться публікацією:








Український політик Нестор Шуфрич заявив, що став співвласником "Першого Незалежного". Політик вирішив підтримати журналістів у їхньому прагненні говорити правду. Про таке рішення він написав у  Facebook

Нестор Шуфрич став співвласником "Першого Незалежного"

Нестор Шуфрич та журналісти телеканалу (фото з відкритих джерел)

Нестор Шуфрич повідом, що він одразу підписав угоду про невтручання в редакційну політику журналістського колективу. журналістів у їхньому прагненні говорити правду

"Сьогодні я прийняв пропозицію від журналістів колективу телеканалу "Перший Незалежний" про входження до складу співвласників із мажоритарною часткою. Одразу ж підписав угоду про моє невтручання в редакційну політику журналістського колективу.Конфлікт телеканалу "Перший Незалежний" із Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення, який ставив під сумнів прозорість володіння, спонукав мене ухвалити це рішення",- заявив політик.

Нардеп зазначив, що чітко усвідомлює і розуміє усі ризики, які пов'язані з таким рішенням. Але він переконаний, що потрібно підтримати журналістів у їх прагненні говорити правду.

"Дії Служби безпеки України щодо телеканалу і силове відімкнення їхніх контрагентів, що забезпечують передачу сигналу на супутник, я сприймаю як порушення прав журналістів повноцінно виконувати свою роботу, а також як тиск на свободу слова.Усвідомлюю всі ризики, які пов'язані з цим рішенням. Розраховувати на верховенство права, справедливі суди, на жаль, в Україні сьогодні не доводиться. Чесно кажучи, й раніше не сильно доводилося, хоча так, як зараз, не було, мабуть, ніколи. Проте вважаю своїм громадянським обов'язком підтримати журналістський колектив у його прагненні говорити правду, якою би вона не була",- підкреслив він.

Політик зазначив, що немає жодних фінансових зв'язків з Росією та побажав журналістам сміливих репортажів, які засновані на правдивій інформації.

"Одразу хочу зазначити, що не маю жодних фінансових інтересів із Російською Федерацією, зробити з мене терориста буде неможливо!Бажаю журналістам сміливих, зухвалих репортажів, заснованих на перевіреній і чесній інформації. Нехай у ваших новинах завжди домінують три погляди: кожної зі сторін і незалежна.Оцінку почутому повинна давати не влада, не опозиційні політики, а наші громадяни, які й будуть головними бенефіціарами того, що відбувається в Україні",- заявив він.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Шуфрич розповів чому саме суддя Вовк займається справою Медведчука.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини