Головна Новини Політика внутрішня політика Шуфрич розповів чому саме суддя Вовк займається справою Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Шуфрич розповів чому саме суддя Вовк займається справою Медведчука

На думку політика, український суддя всіляко допомагає слідству

15 липня 2021, 16:21
Поділіться публікацією:

Депутат від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Нестор Шуфрич заявив, що прокурорам для продовження домашнього арешту по справі лідера опозиції Віктора Медведчука потрібен був саме суддя Вовк. Про це повідомляє 112.

Шуфрич розповів чому саме суддя Вовк займається справою Медведчука

Нестор Шуфрич - фото з відкритих джерел

Політик вважає, що суд співпрацює зі слідством і виніс абсолютно безпідставне рішення. Зокрема, подати клопотання про продовження запобіжного заходу політику за три дні до суду, а не за 10, як це прописано в законі.

"Тому, можливо, я завтра проголосую за те, щоб була створена тимчасова, я сподіваюся з іноземців, спеціальна комісія, яка буде кваліфікувати суддів таких як пан Вовк. Пан Вовк, знайте, можливо, ви нарвалися на 40 голосів, яких раніше не було ", — сказав Шуфрич.

Нагадаємо, 20 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони запровадити санкції проти 8 осіб. Серед них голова політради партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко.

13 травня в Печерському суді Києва обрали запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку. 21 травня Київський апеляційний суд залишив в силі цілодобовий домашній арешт для опозиційного політика.

У ОПЗЖ, реагуючи на це, заявили, що такі дії влади — відверта і цинічна політична розправа над опозиційним політиком, який своєю принциповою позицією розкриває непрофесіоналізм, продажність і антинародний характер нинішньої влади.

Раніше "Коментарі" писали, що Віктор Медведчук вважає незаконним продовження судом запобіжного заходу ще на 2 місяці й планує його оскаржити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини