Головна Новини Політика внутрішня політика Неприйнятно та образливо. Чому призначення Тимошенка в Міноборони може нашкодити міністерству
commentss НОВИНИ Всі новини

Неприйнятно та образливо. Чому призначення Тимошенка в Міноборони може нашкодити міністерству

Кирило Тимошенко став радником міністра оборони Рустема Умєрова і відповідатиме за комунікації. Як заявив в ефірі «Еспресо» політолог Олексій Кошель, таке призначення негативно вплине на імідж міністерства

11 березня 2024, 19:19
Поділіться публікацією:

Як відзначив Олексій Кошель, у самого Тимошенка зіпсута репутація. У цьому контексті він нагадав скандал, коли його звинуватили у тому, що він катається по Києву на автівці, яку західні партнери передали на фронт для евакуації поранених.

Неприйнятно та образливо. Чому призначення Тимошенка в Міноборони може нашкодити міністерству

Кирило Тимошенко

Разом з тим, відзначив політолог, кілька тижнів тому Тимошенко заявив, що завершилося антикорупціне розслідування за цим фактом, і воно не виявило порушення законодавства.

При цьому, як вважає Кошель, таке виправдання не грає жодної ролі, адже державі Україна було завдано репутаційного удару серед західних партнерів.

Як вважає політолог, призначення Тимошенка в Міноборони означає, що влада не визнає проблему із авто, яке мало бути передане на фронт, і не розуміє, чому це, власне, стало проблемою. Окрім того, експерт впевнений, що негативна репутація Тимошенка серед західних партнерів тепер перетікатиме і на міністерство оборони.

Кошель припустив, як би добре себе не показав Тимошенко на новій посаді, всі його дії не сприйматимуться західними партнерами.

Підсумовуючи, експерт назвав таке призначення неприйнятним та образливим.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що колишній заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко отримав посаду в Міноборони, а саме: став радником міністра Рустема Умєрова. Нову посаду він обіймає з 1 березня.

В міністерстві Тимошенко займається медіа та комунікацією. Окрім того в його посадові обов’язки також входить координація інформаційної політики в міністерстві оборони та підпорядкованих Міноборони структурах. Також Тимошенко повинен побудувати єдиний інформаційний порядок денний в Силах оборони України на час дії воєнного стану.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини