Головна Новини Політика внутрішня політика Колишній заступник Єрмака отримав посаду в Умєрова: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній заступник Єрмака отримав посаду в Умєрова: деталі

Тимошенко тепер працює у Міністерстві оборони

8 березня 2024, 23:34
Поділіться публікацією:

Колишній заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко отримав посаду радника міністра оборони Рустема Умєрова.

Колишній заступник Єрмака отримав посаду в Умєрова: деталі

Кирило Тимошенко до 2023 року працював в Офісі президента. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання NV, у Міністерстві оборони колишній заступник Андрія Єрмака працює з 1 березня.

Видання пише, що основний напрямок діяльності Кирила Тимошенка – медіа та комунікації, координація інформаційної політики в Міністерстві оборони та підпорядкованих Міноборони структурах, а також побудова єдиного інформаційного порядку денного в Силах оборони України на час дії воєнного стану.

Джерела NV розповіли, що Кирило Тимошенко регулярно приходить до Міноборони, бере участь у нарадах з Умєровим, має власний кабінет та заводить у міністерство свою команду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія в тилу накопичує величезні резерви. Її стратегічний план — посилити наступальні дії, щоби розгромити Збройні сили України у найближчі рік-півтора. За словами військового експерта Валерія Ширяєва, відповідну інформацію він отримав від двох чинних російських воєначальників, які відповідають за ділянки фронтів в Україні. Він зазначив, що російська армія розраховує за рік-півтора дійти до лівого берега Дніпра.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що зниження зацікавленості з боку США у військовій присутності в Європі відкриє нові можливості для Франції — вона може стати центром формування ядерної безпеки на європейському континенті, вважає політолог Ігор Чаленко. Франція також може ініціювати створення європейської армії на тлі зростаючої загрози з боку Росії, а ядерна зброя може стати інструментом, який допоможе Парижу впроваджувати ідею такої армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини