Головна Новини Політика внутрішня політика Насторожуючі результати опитування Центру Разумкова: експерт натякнув, що на Україну чекає новий Майдан
commentss НОВИНИ Всі новини

Насторожуючі результати опитування Центру Разумкова: експерт натякнув, що на Україну чекає новий Майдан

Михайло Бесараб вважає, що Україна на порозі політичної кризи

26 жовтня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні були опубліковані свіжі результати опитування Центру Разумкова, які чітко показали, що Україна на порозі політичної кризи, яка не має електорального рішення. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook розповів політичний експерт Михайло Бесараб.

Насторожуючі результати опитування Центру Разумкова: експерт натякнув, що на Україну чекає новий Майдан

Майдан. Фото: з відкритих джерел

"Дивимося нові президентські рейтинги Центру Разумкова. Перемагає смуток та смуток. З чітко державними, антиросійськими та прозахідними гаслами там лише Порошенко. Але його показники не зросли порівняно із 2019 роком. Навіть через безглуздість чинної влади. До того ж у Порошенка катастрофічно високий особистий антирейтинг. Це суттєво обмежує можливість динамічного зростання електоральної підтримки екс-президента", – наголосив Бесараб.

Політолог прогнозує, що Україна опиняється на порозі системної політичної кризи, яка на сьогодні не має електорального рішення. Незважаючи на те, що до 70% українців підтримують патріотичну та прозахідну порядок денний, у верхній частині президентських рейтингів лише один кандидат декларує її. Решта – більш менш виразні виразники "ватного" дискурсу. Ця невідповідність створює передумови для тривалої кризи. І це серйозний предмет для роздумів та предметної аналітики.

"Ймовірно, на наступний якісно новий етап політичного розвитку держави вийдемо ще раз не через вибори", – зазначив експерт, натякаючи на можливі хвилювання в країні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підтримка "слуг народу" продовжує знижуватися: свіжі опитування Центру Разумкова засвідчили такі показники.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини