Головна Новини Політика внутрішня політика Наростає боротьба між інтересами Зеленського і олігархату - політексперт
commentss НОВИНИ Всі новини

Наростає боротьба між інтересами Зеленського і олігархату - політексперт

Експерт прогнозує, що конфлікти йдуть не тільки всередині Офісу Зеленського, але і навколо

2 лютого 2021, 13:00 comments1080
Поділіться публікацією:

В Україні внутрішні війни відбуваються не тільки в Офісі президента, а й навколо. Конфлікти за ресурси і спроби звалити провину один на одного будуть лише наростати. Про це політексперт, кандидат політичних наук Олександр Палій розповів порталу "Коментарі".

Наростає боротьба між інтересами Зеленського і олігархату - політексперт

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Як зазначає експерт, у великих організаціях, причетних до великої влади та грошей, завжди існують суперечності та конфлікти. Тим паче існують вони в організаціях, об'єднаних не ідеологічно, а на суто на кар'єристській або меркантильній основі.

"Ми вже бачили, які гострі конфлікти були між Богданом і Єрмаком, Єрмаком і його заступником, всередині СБУ, всередині фракції "Слуги народу". І все це відбувалося в момент, так би мовити, сходження", — каже Палій.

Зараз, за словами експерта, тенденції дещо інші. Тому, ймовірно, конфлікти за ресурси й спроби звалити провину один на одного будуть лише наростати.

"Конфлікти йдуть не тільки всередині ОП, а й навколо... Ми бачимо однозначну мобілізацію всіх людей Коломойського проти співпраці України з Заходом. Очевидно, в цьому з ними солідарні проросійські діячі. Атака буде йти саме на співпрацю України з Заходом в цілому і США зокрема, — прогнозує Олексадр Палій. — Ми бачимо спроби Медведчука хаотизувати до крайнього ступеня економіку, підірвати оборонну політику. Тобто, наростає боротьба між інтересами Зеленського як президента України — і прихильниками Росії та олігархату".

І все це, підкреслює політексперт, так чи інакше зачіпає Офіс президента і його внутрішні течії.

Як повідомлялося раніше, аналітик розповів, які три групи впливу формуються на Банковій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини