Головна Новини Політика внутрішня політика Нардепи дали оцінку вчинку Надії Савченко з підробленим Covid-сертифікатом
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи дали оцінку вчинку Надії Савченко з підробленим Covid-сертифікатом

Нардепи висловилися за те, щоб Савченко відповіла за свій вчинок, якщо її провина буде доведена

22 жовтня 2021, 15:05 comments1284
Поділіться публікацією:

Сьогодні з'явилася інформація про те, що колишня народний депутат Надія Савченко та її сестра Віра намагалися потрапити в Україну з підробленими сертифікатами про вакцинацію проти коронавірусу. Вони були затримані в аеропорту "Бориспіль". Оцінку того, що трапилося для видання "Коментарі" дали народні депутати Сергій Шахов з групи "Довіра", а також Микола Тищенко та Ірина Верещук з фракції "Слуги народу".

Нардепи дали оцінку вчинку Надії Савченко з підробленим Covid-сертифікатом

Надія Савченко. Фото: з відкритих джерел

Сергій Шахов зазначив, що він особисто знайомий з Надією Савченко і після того, як пройшла новина про її затримання з підробленим Covid-сертифікатом він спробував до неї додзвонитися, але безуспішно.

За словами Шахова, йому невідомо, чи є такий підроблений сертифікат у Надії Савченко. Це повинні з'ясувати правоохоронці. При цьому нардеп припустив, що вся ця історія може бути підставною.

"Її раз вже підставили, коли вона сиділа в тюрмі. Потім навіть ніхто не вибачився. Вона Герой України, була в полоні. Не важливо, що у нас з нею різні політичні погляди щодо політики. І, як людина, вона все ж заслуговує на повагу, якщо переслідують її спеціально за її погляди. Наприклад, вона права, ліва або лівоцентристська, або правоцентристська, то потрібно розуміти, кому це зараз вигідно і, хто цим займається, тому що є презумпція невинуватості і повинні довести, що їй видавали такий "зелений паспорт", — зазначив нардеп.

Микола Тищенко був більш категоричний у своїх оцінках того, що сталося. Нардеп заявив, що до заяви про те, що Надія Савченко є народним депутатом дуже до речі підходить приставка "екс". Народ дав оцінку діяльності Надії Савченко, як народному депутату, який хотів обдурити свою державу.

"Я вважаю, що це дуже погана ситуація і це не тільки на совісті людини, яка щось там підробляє, щось купує і щось там робить незаконно. Ми прийшли, нас обрали, нам довірили зробити таку країну, в якій будуть жити щасливі українці і, щоб таких ситуацій більше не було", — зазначив Тищенко.

Нардеп додав, що він готовий пообіцяти, що жоден представник монобільшості в ситуації, подібній Савченко точно не опиниться.

Колега по фракції "Слуга народу", нардеп Ірина Верещук висловилася за те, щоб Надія Савченко понесла покарання, якщо її провина буде доведена правоохоронцями. Суд повинен буде визначити міру покарання.

"Вона повинна бути покарана і обструкцією суспільства, тому що таке не допустимо, адже Савченко ходить на телеефіри, не можна таким чином ставитися і до закону, і до порядку", — зазначила Верещук.

Також нардеп підтримала ідею кримінального провадження з реальним позбавленням волі для тих нардепів, які будуть спіймані з підробленими Covid-сертифікатами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Надія Савченко попалася в "Борисполі" з підробленими Covid-сертифікатом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини