Головна Новини Політика внутрішня політика Надія Савченко попалася в «Борисполі» з підробленим Covid-сертифікатом
commentss НОВИНИ Всі новини

Надія Савченко попалася в «Борисполі» з підробленим Covid-сертифікатом

Колишня народний депутат Надія Савченко та її сестра Віра намагалися потрапити в Україну з підробленими сертифікатами про вакцинацію проти Covid

22 жовтня 2021, 11:52
Поділіться публікацією:

Нардеп 8-го скликання Верховної Ради Надія Савченко та її сестра Віра намагалися потрапити в Україну з підробленими Covid-сертифікатами. В аеропорту "Бориспіль" аферу дівчат викрили. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Українська правда", з посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

Надія Савченко попалася в «Борисполі» з підробленим Covid-сертифікатом

Надія Савченко. Фото: LIGA.net

Видання повідомляє, в поліції підтверджують факт того, що зараз намагаються притягти до відповідальності за махінацію з підробленим Covid-сертифікатом колишнього парламентаря. Правоохоронці підтверджують, що це жінка, але відмовляються назвати її прізвище. Повідомляється, що дві жінки намагалися за допомогою "липових" Covid-сертифікатів потрапити в Україну. Джерела "Українсткої правди" стверджують, що мова йде саме про Надію і Віру Савченко.

На сьогоднішній день підроблені Covid-сертифікати відібрані і знаходяться на експертизі. Якщо експертиза підтвердиться, тоді варто чекати звинувачення затриманим.

Читайте також на порталі "Коментарі" — проблема підроблених Covid-сертифікатів в Україні починає набирати обертів. Про те, що проблема занадто велика сигналізують навіть на Заході. В Україні замість масової вакцинації намагаються обійти суворі заборони і карантинні обмеження "липовими" документами, що викликає тривогу у міжнародних партнерів України. Про це написало найбільше американське видання The New York Times. Експерт же в ексклюзивному інтерв'ю для порталу "Коментарі" розповів, в чому головна небезпека для країни, якщо центральна влада і далі буде діяти в цьому питанні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини