Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп заявив, що теж потрапив до одного списку з Медведчуком та Порошенком
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп заявив, що теж потрапив до одного списку з Медведчуком та Порошенком

Народний депутат Євген Шевченко, відомий своїми поїздками до Олександра Лукашенка до Мінська, заявив, що СБУ відкрила справу проти нього за статтею "Державна зрада"

24 грудня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

Екс-член фракції "Слуга народу", нардеп Євген Шевченко, відомий своїм захопленням самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, заявив, що СБУ відкрила справу проти нього за статтею "Державна зрада". Як передає видання "Коментарі", про це Євген Шевченко написав у себе у Facebook.

Нардеп заявив, що теж потрапив до одного списку з Медведчуком та Порошенком

Євген Шевченко. Фото з відкритих джерел

Сам Шевченко написав, що до ЗМІ потрапила інформація про те, що проти нього СБУ відкрила справу за ст.111 УКУ. І його справді звинувачують у держзраді.

Євген Шевченко зазначив, що він тепер опинився у компанії Медведчука та Порошенка, яких також правоохоронці звинувачують у держзраді.

За словами нардепа, головне звинувачення на його адресу пов'язане з тим, що він нібито причетний до того, що сприяло поширенню "російського світу" в Україні. Політик вважає, що звинувачення проти нього виглядає просто смішно та приховує за собою спробу усунути політичного опонента. Правоохоронці виконують просто політичне замовлення.

Також Шевченко висловив думку, що влада вирішила поквитатися з ним за дружбу з сусідньою Білоруссю.

Читайте на порталі "Коментарі" — у МЗС Білорусі розповіли, з яких міркувань самопроголошений президент Лукашенко робить свої заяви про Крим. По-перше, до уваги беруться кроки офіційного українського керівництва щодо Білорусі, а по-друге, береться до уваги той стан справ у світовій політиці, який є сьогодні.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – адвокати Петра Порошенка розповіли, чому Генпрокурор Венедиктова свідомо уникнула відповідальності у справі про держзраду п'ятого президента, відмовившись підписувати підозру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини