Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп: Верещук чудово впоралася із завданням закопування рейтингу Зеленського ще глибше
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: Верещук чудово впоралася із завданням закопування рейтингу Зеленського ще глибше

Олександр Черненко вважає, що владі потрібно терміново подумати над зміною спікерів, інакше падіння рейтингу не уникнути

6 листопада 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

За участю та поведінкою українських політиків в одному з найрейтинговіших політичних ток-шоу можна робити висновки щодо того, хто має шанси та перспективи, а хто, навпаки, своїм виступом відмінює рейтинг. Як повідомляє видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише нардеп 8-го скликання Верховної Ради Олександр Черненко.

Нардеп: Верещук чудово впоралася із завданням закопування рейтингу Зеленського ще глибше

Ірина Верещук. Фото: фейсбук Ірини Верещук

За словами екс-нардепа, за підсумками вчорашнього випуску "Свободи слова Савіка Шустера" є кілька висновків. Перший – новоспечена віце-прем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук чудово впоралася із завданням закопування рейтингу президента Зеленського ще глибше. Міністр оборони Олексій Рєзніков, звичайно, рятував ситуацію, але навіть це було не під силу.

"Даю політехнологічну раду слугам – випускайте у публічний простір лише Олексія Резнікова та Дмитра Кулебу. Тому що з іншими – біда", – наголосив Олександр Черненко.

Щодо виходу в публічний простір екс-міністра МВС Арсена Аваков, то, на думку Черненка, він добре "плаває" хіба що у теплій ванні, як було в ефірі "Україна 24". Навіть кімнатна температура води робить її нецікавою, як було вже в ефірі "України". Про холодну душу, що неодмінно чекає на нього в майбутньому, – навіть страшно подумати.

"П'ятий президент Порошенка був молодцем. Безвідносно моїх політичних уподобань. Без папірця назвати міста, де знаходяться центри управління військовими частинами агресора, я думаю не зможе ніхто із нинішньої владної верхівки", – резюмував екс-нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Петро Порошенко розповів в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера", чи він уже ухвалив рішення про висування своєї кандидатури на наступних виборах президента України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

о боже о боже яка та цьотка не інтелегентнан

9 листопада 2021, 22:48

3

Прохожий

6 листопада 2021, 09:08

Украина - НАТО: "Ой, рятуйте, ой допоможiте! " НАТО-Украине: "Да щас, ще за вас ми не вмирали! Сосите сами, вы же гордые та смiлывые!"


Новини