Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп: Венедиктова не ризикнула підписати підозру Леросу
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: Венедиктова не ризикнула підписати підозру Леросу

Сергій Висоцький вважає, що Ірина Венедиктова просто не захотіла підставлятися

11 листопада 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Підозрю нардепу Гео Леросу підписано якимсь в.о. Генпрокурора. Тобто Ірина Венедиктова не наважилася поставити свій підпис, вигадала собі або відрядження, або "лікарняний", тому в ГПУ знайшли "якогось камікадзе без мізків". Тому що людина, яка вміє раціонально мислити, краще піде з поста, але не так підставлятиметься. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише нардеп 8-го скликання Верховної Ради, журналіст Сергій Висоцький.

Нардеп: Венедиктова не ризикнула підписати підозру Леросу

Ірина Венедиктова. Фото: inventure.com.ua

"Той, хто підписував таку підозру може в подальшому сісти. Після зміни владу можуть присісти і співробітники ДБР, які також підписували цю підозру та оголошували її. Бо з їхнього боку — це 100% злочин. Стаття поліцейська, і ДБР порушила норми підслідності. Це посадивий злочин. Але коли ти ідіот — то історія тебе нічому не вчить. Подивимось на те, чи захочуть шлях судді Кіреєва до Ростова повторити якісь судді, які це будуть розглядати", – зазначив Висоцький.

Екс-нардеп припускає, для того, щоб спрацювати за таким свавіллям потрібна була команда з Банковою. І, якщо це буде доведено надалі – це також 100% вирок за тиск на слідство. Гео Лероса посадити за непристойний жест у бік президента буде практично неможливо. А ось влада за таку розправу над політичним опонентом надалі може заплатити високу ціну. Це лише питання часу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардепу Гео Леросу вручили підозру за хуліганство. Коментуючи інформацію, екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян висловив думку, що такими діями Зеленський повторює шлях Януковича.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини