Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп розповіла про найбільші загрози для України у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповіла про найбільші загрози для України у 2022 році

Інна Совсун поділилася, чого чекати українцям та назвала позитивні події року

31 грудня 2021, 16:16
Поділіться публікацією:

Народна депутатка Інна Совсун написала про підсумки та "зради" року. Також вона розповіла, які найбільші загрози чекають на українців у наступному році на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп розповіла про найбільші загрози для України у 2022 році

Інна Совсун, фото Facebook

У списку загроз: нові атаки з боку Росії, енергетична криза, нереформовані суди, згортання реформи "Нова українська школа", не доведення до логічного завершення кампанії з вакцинації, анонси податкової та пенсійної реформ, що насторожують.

Серед перемог своєї команди у 2022 році Інна Совсун назвала такі: прийняття законопроєкту про виділення коштів на кисневі станції для хворих на Covid-19, ухвалення довгоочікуваного законопроєкту про експертизу підручників.

З-поміж політичних подій, що відбулися протягом 2021 року, політик назвала ще одну важливу — ухвалення закону про енергоефективність і додала, що долучилася до підготовки фінальної версії законопроєкту.

Також Інна Совсун назвала одними з головних подій року: закон про розвиток виробництва біометану, виплату заборгованості за зеленим тарифом, відкриття ринку землі, "Кримську платформу" та військовий облік для жінок. Щодо останнього вона зазначила, що ініціативу треба вдосконалити.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти дали економічний прогноз для України на 2022 рік й розповіли, які є ризики, загрози, перспективи. Великим системним викликом вони вважають низьке зростання економіки та велику інфляцію, набагато вищу за збільшення соціальних стандартів. Це гарантовано погіршуватиме становище багатьох українців, особливо верств населення з низьким рівнем доходу. Також експерти попередили, що наступного року у зв'язку з попитом на продукти харчування ціни на них продовжать зростати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини