Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп розкритикував ініціативу Зеленського щодо виплати тисячі гривень за вакцинацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розкритикував ініціативу Зеленського щодо виплати тисячі гривень за вакцинацію

При цьому депутат зізнався, що повністю підтримує стимулювання людей до вакцинації

18 листопада 2021, 12:53
Поділіться публікацією:

Напередодні президент України Володимир Зеленський анонсував заохочення для вакцинованих українців. З 19 грудня повністю щеплені громадяни отримають тисячу гривень, яку можна буде витратити на абонемент до спортзалу, походів у кіно чи театр, а також на авіапереліт чи проїзд у залізничному транспорті.

Нардеп розкритикував ініціативу Зеленського щодо виплати тисячі гривень за вакцинацію

Олексій Гончаренко - фото з відкритих джерел

Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко зізнався, що повністю підтримує стимулювання людей до вакцинації, але називає спосіб її надання зовсім безглуздим, передає кореспондент порталу "Коментарі". 

"Я так і бачу бабуся з села, яка бере тисячу, йде на пілатес, потім на концерт, а далі вирушує літаком до Львова... Таким чином можна було взагалі роздати цю допомогу квитками на "95 квартал". Це якесь знущання... Краще дайте людям сплатити житлово-комунальні послуги, ліки, те, чого реально потребують люди", — говорить нардеп. 

Крім того, Гончаренко зізнався, що й сам не буде приймати заоохочення від держави у вигляді тисячи гривень. 

Народний обранець підкреслив, що зараз в Україні 9 млн повністю вакцинованих осіб, але за словами влади, треба прищепити щонайменше 17 млн громадян:

"Виникає просте питання — яким чином навіть на 9 млн вистачить 3 млрд гривень, якщо давати тисячу кожному?", — обурюється Гончаренко. 

Нагадаємо, що раніше експерти для видання "Коментарі" проаналізували такую ідею заохочення громадян, а також озвучили проблемні моменти у поки що "сирій" ініціативі влади щодо виплати коштів за вакцинацію. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МОЗ буде карати лікарів в Україні, які виступають проти вакцинації. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини