Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп: після зізнань Комаровського та Гордона на Банковій дуже поганий настрій
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: після зізнань Комаровського та Гордона на Банковій дуже поганий настрій

Комаровський і Гордон зійшлися на думці, що Зеленський, за якого голосували на виборах, і Зеленський зразка 2021 року – це дві різні людини

9 листопада 2021, 14:40 comments1682
Поділіться публікацією:

Відео, на якому доктор Євген Комаровський разом із журналістом та бізнесменом Дмитром Гордоном каються про своє рішення у 2019-му році публічно підтримати Володимира Зеленського, вже стало вірусним. Після таких одкровень двох публічних персон на Банковій сьогодні дуже поганий настрій і зараз позитивні блогери розрулюватимуть чергову кризу. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише нардеп 8-го скликання Верховної Ради Олександр Черненко.

Нардеп: після зізнань Комаровського та Гордона на Банковій дуже поганий настрій

Гордон и Комаровський. Фото: Цензор.НЕТ

"Я думаю, не все так погано для Зеленського, як здається з першого погляду. Все набагато гірше. Бо Комаровський і особливо Гордон – не лохи", – зазначив екснардеп.

Він додає, що Гордон – це досвідчений номенклатурник, з винятковим політичним інстинктом. Свого часу він підтримував та всіляко агітував за Кучму, Ющенка, Януковича, Порошенка, а потім Зеленського. Причому перевзувся він у повітрі, як тільки відчував, що гарант, що діє, у кращому разі "кульгава качка", в гіршому – "збитий льотчик". Навіть тоді, коли соціологія це зовсім не фіксувала. І трохи продавця пірамідками Ю-Шинсе ще жодного разу не підводила.

"Той факт, що Гордон і Комаровський вже на екваторі президентського терміна Зеленського не бачать у ньому подальших перспектив – це своєрідна гарантія, що цих перспектив не буде. І з кожним днем таких прозрінь ("ми – лохи") ставитиме дедалі більше серед творців "електорального дива". Але це будуть не щирі каяття, а спроби вчасно зіскочити аварійний об'єкт, щоб не бути похованими під його уламками", – зазначив Черненко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон підтримав заяву Арестовича про ракети у бік Москви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

9 листопада 2021, 18:29

Пусть не лукавят, они не лохонулись, а, напротив, хорошо нагрели на этом руки. Но отлоховали народ, который под их дудку голосовал за Зелю, а затем зеленята его отымели.


Новини