Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп: на парламентський канал Рада почали витрачати сотні мільйонів гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: на парламентський канал Рада почали витрачати сотні мільйонів гривень

Нардеп Микола Княжицький вважає, що канал "Рада" перетворився на пропагандистський ресурс

11 січня 2022, 12:23
Поділіться публікацією:

Історія з виділенням величезного фінансування на парламентський канал "Рада" та оновлений формат у його мовленні отримала своє продовження. За інформацією народного депутата "Європейської Солідарності" Миколи Княжицького, на парламентський канал "Рада" вже почали виділяти сотні мільйонів гривень із державного бюджету. Як передає видання "Коментарі", про це нардеп написав у себе у Facebook.

Нардеп: на парламентський канал Рада почали витрачати сотні мільйонів гривень

Канал Рада. Фото з відкритих джерел

Микола Княжицький зазначає, з сервісу, який просто повинен транслювати пленарні засідання, засідання комітетів, прес-конференції та брифінги парламентаріїв, "Раду" перетворили на інструмент бездарної пропаганди влади з її шалено рейтингом. А заразом в інструмент корупції, прославлення Путіна, Лукашенка та інших диктаторів з "російського світу", але, мабуть, і цього мало.

"Директор цього каналу просить співголову нашої фракції "дати доручення прес-службі у забезпеченні присутності представників фракції"!
Пане Перенчук, у Європейській Солідарності прес-служба сприяє у висвітлені роботи депутатів, а не "забезпечує присутність". Ми — фракція демократична і підтримувати вашу корупційно-пропагандистську "діяльність" не плануємо. І вам раджу тікати з цього пропагандистського лайна разом з декількома чесними працівниками, які ще лишилися пошвидче і подалі. Бо влада зміниться , а совість заплямованою лишиться. І на роботу потім не візьмуть", – обурився нардеп.

Також Микола Княжицький підкріпив свій пост у Facebook листом від керівництва каналу "Рада" на ім'я співголови фракції "ЄС" Артура Герасимова.

Читайте на порталі "Коментарі" — голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія натякнув, що Верховна Рада може повернути мажоритарку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини