Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп: медовий місяць влади з народом давно пройшов, але знову заважає Порошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: медовий місяць влади з народом давно пройшов, але знову заважає Порошенко

Між Петром Порошенком та Іриною Верещук знову виникла суперечка

6 листопада 2021, 11:19
Поділіться публікацією:

Вчорашній ефір "Свободи слова Савіка Шустера" запам'ятався випадами Ірини Верещук на адресу п'ятого президента Петра Порошенка. Саме тому соцмережі активно обговорюють вчорашній виступ та поведінку віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Насправді це непросто емоції Верещук, це партійна лінія та стратегія комунікацій влади, яку міністр як один із спікерів "Слуги народу" втілює в реальність. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив нардеп 8-го скликання ВР, журналіст Сергій Висоцький.

Нардеп: медовий місяць влади з народом давно пройшов, але знову заважає Порошенко

Верещук і Порошенко. Фото канал Україна

"Майже на кожному ефірі у відповідь на зауваження чи критику політики влади журналісти, експерти та опозиціонери чують від спікерів монобільшості просту тезу: "а ось ваш Порошенко!". Доходить до смішного, коли блогери та депутати Банкової замість обговорення того, що не зроблено для подолання епідемії, що потрібно зробити і які миші цього разу з'їли кисень, починають згадувати тому ж таки Порошенко необережне висловлення піврічної давності! А ми? А що ми? До чого тут ми? Це все він! Олігархи грабували країну десятиліттями, який кисень! Всі на підйом цілини! Ура, товариші!" – наголосив Висоцький.

Він додає, все це призводить до цікавого ефекту – у нас є влада, яка поводиться як опозиція. Критикує, засуджує, воює за вічне, добре та світле. Але, дивлячись на рейтинги, настав час зрозуміти, що така стратегія, м'яко кажучи, не працює. Демагогію та критику може дозволити собі лише справжня опозиція, яка не несе відповідальності за реальний стан речей у країні. Влада ж, зрештою, люди судять з того, що зроблено. З того, які відчуття у них викликає власне повсякденне побутове життя.

"І ось у плані змін, трансформацій, вибачте, реформ, продемонструвати нема чого. Окрім будівництва, звісно! Але будівництво ніколи рейтингів влади не тримало! І там відкати, а питання мотивів у політиці важливе. Особливо у нашому суспільстві!" – зазначив Сергій Висоцький.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Порошенко розповів, чи збирається знову йти у президенти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини