Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп Гончаренко розповів, чому рейс Варшава-Жуляни тепер точно увійде до історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Гончаренко розповів, чому рейс Варшава-Жуляни тепер точно увійде до історії

Олексій Гончаренко заявив, що правоохоронну систему Банкова ламає під себе, щоб цирк можна було влаштовувати всюди

17 січня 2022, 11:16
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко спочатку попереджав, що їде позиватися до України та ніхто йому не завадить цього зробити. Слова свого дотримав. Сьогодні всі побачили, як прикордонники та представники ДБР, виконуючи вказівку влади, намагалися зірвати правосуддя та перетворити його на балаган. В аеропорту це зробити не вдалося. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм пише нардеп фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

Нардеп Гончаренко розповів, чому рейс Варшава-Жуляни тепер точно увійде до історії

Олексій Гончаренко. Фото: телеграм Олексія Гончаренка

"Спочатку ми вилетіли із Варшави. Це ви бачили, якщо дивилися мій стрим – повернення в Україну ми обіцяли забезпечити чесно та прозоро, так і вийшло. Ніхто не панікував, усі були спокійні. Потім – аеропорт та справжній цирк. Прибігли так звані слідчі ДБР, кричали про повістку (дуже дотепно, Порошенко сам збирається до суду без флаєрів Зеленського). Тим часом паспорт Петра Олексійовича взяли на перевірку і не повертали. Майже вибивали документ, щоб виїхати та встигнути до суду", – зазначив нардеп.

Олексій Гончаренко додає, по численних стримах люди самі могли бачити, що відбувається. Правоохоронну систему Банкова ламає під себе, щоб цирк можна було влаштувати всюди.

"Це як Джокер, якого ми заслужили. Але є надія, що правосуддя все ж таки утримається на ногах і розбереться, що до чого", – зазначив Олексій Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Петро Порошенко вже в Україні – експерти поділилися прогнозом, хто зрештою опиниться у програші. Експерти вважають, що влада спробує за будь-яку ціну пов'язати справу Медведчука зі справою Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини