Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп: є лише один шанс переобратися Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: є лише один шанс переобратися Зеленському

Ігор Гузь упевнений, що найоптимальнішим опонентом для Банкової у другому турі президентских виборів є саме п'ятий президент Петро Порошенко

17 січня 2022, 15:35
Поділіться публікацією:

Єдиний шанс президенту Зеленському ще раз переобратися – вивести до другого туру президентських виборів Петра Порошенка. Як передає портал "Коментарі", таку думку у себе у Facebook висловив нардеп Ігор Гузь, коментуючи інформацію про судове засідання, де обирають запобіжний захід п'ятому президентові.

Нардеп: є лише один шанс переобратися Зеленському

Офіс президента. Фото: Українска правда

Ігор Гузь зазначив, що єдиний шанс Петру Порошенку стати прем'єр-міністром – потрапити до другого туру президентських перегонів, об'єднати навколо себе опозиційно налаштованих виборців та виграти вибори до парламенту. Звичайно в союзі з Рінатом Ахметовим.

"У країні, де президентом буде Володимир Зеленський, а прем'єром Порошенком, керуватиме ключовими процесами останній на пару з Рінатом Ахметовим", – зазначив нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" – сьогодні Петро Порошенко прибув із закордонного турне назад до України. Після приземлення літака в аеропорту лідер "ЄС" вирушив на судове засідання, де суд може обрати йому запобіжний захід у "вугільній" справі. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю проаналізували, хто сьогодні опинився у більш вигідному становищі – Порошенко та його прихильники чи правоохоронці разом із владою. Директор Українського інституту політики Руслан Бортник вважає, що Порошенко та його команда навмисне намагаються пов'язувати цю справу з політикою, хоча про політику тут не йдеться. До того ж, схвильованість Порошенка говорить про те, що він таки переживає і побоюється, що може опинитися за ґратами. Багато думок політолог Олександр Палій. Він вважає, що зробити з Порошенка зрадника влади не вийде. Понад те, "вугільною справою" влада може сама показати, що чинить відкрите правопорушення, коли йде закупівлю вугілля у РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини