Головна Новини Політика внутрішня політика На щорічній прес-конференції Путіна журналістів опрацюють частинками срібла.
commentss НОВИНИ Всі новини

На щорічній прес-конференції Путіна журналістів опрацюють частинками срібла.

Обробка частинками срібла є одним із заходів вжитих на тлі пандемії - Олена Крилова

23 грудня 2021, 11:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Журналістів, які будуть присутні на пресконференції глави Російської Федерації, опрацюють частинками срібла. Про це пише видання "Корреспондент".

На щорічній прес-конференції Путіна журналістів опрацюють частинками срібла.

Президент Росії Володимир Путін - Reuters

Прессекретар керівника справами президента Олена Крилова розповіла, що під час підготовки щорічної пресконференції Володимира Путіна фахівці приділили особливу увагу санітарно-епідеміологічним вимогам.

Чиновниця заявила, що біля входу в столичний Манеж встановили "унікальний прилад", який оброблятиме частками срібла всіх журналістів, акредитованих на захід.

"Це абсолютно безпечно, навпаки, я б сказала, це навіть корисно", — запевнила Олена Крилова.

Як передає видання, крім того, при вході на пресконференція представники ЗМІ отримають спеціальні захисні маски, які будуть оброблені антибактерыальным розчином наносрібла. Сидітимуть представники медіа на відстані 1,5 метра один від одного.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що відреагували посли G7 на відхилення комісією кандидатури на посаду керівника САП. На думку послів, затримка із визначенням голови відомства не виправдана. Тому у спільній заяві вони закликали відбіркову комісію якнайшвидше визначитися з кандидатом та призначити його на посаду. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Кулеба відреагував на указ Зеленського щодо висловлювань щодо зовнішньої політики країни. Указом президента відповідальність за саме офіційні заяви від імені держави покладається на президента, прем'єр-міністра та главу МЗС. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини