Головна Новини Політика внутрішня політика На платформі «Коментарі» українці вибирають партію, якій найбільше довіряють
commentss НОВИНИ Всі новини

На платформі «Коментарі» українці вибирають партію, якій найбільше довіряють

Українці голосують за партії, яким найбільше довіри

20 жовтня 2021, 13:29
Поділіться публікацією:

На рейтинговій платформі порталу "Коментарі" йде голосування за партію, якій довіряють українці. Приєднатися до голосування можна за посиланням. Опитування триватиме з 18 по 31 жовтня. За підсумками голосування українці зможуть побачити ті партії, яким найбільше довіряють наші співвітчизники.

На платформі «Коментарі» українці вибирають партію, якій найбільше довіряють

Рейтинг политических партий Украины

На сьогоднішній день в Україні зареєстровано 365 політичних партій, але з них активно діє менше 50. Які ж політичні сили можуть похвалитися високим рівнем підтримки у виборців?

Візьміть участь в опитуванні видання "Коментарі" і допоможіть визначити найпопулярнішу політичну партію України.

Відзначимо, що кожен бажаючий може проголосувати тільки один раз. При цьому вибір можна зробити анонімно — ніхто крім вас не дізнається, за кого ви проголосували (інші будуть бачити лише загальну статистику). Змінити своє рішення після голосування вже буде неможливо. За підсумками голосування ми визначимо найпопулярнішу політичну силу України. Встигніть віддати свій голос!

Відзначте свій вибір, щоб побачити результати опитування.

Також читайте на порталі "Коментарі" — КМІС представив оновлений президентський рейтинг, в якому продовжує утримувати лідерство діючий глава держави Володимир Зеленський. При цьому соціологи зазначають, що, в порівнянні з попередніми опитуваннями рейтинг президента істотно похитнувся. Соціологи бачать основну причину в низці скандалів, які пов'язані з влада. Зокрема, з офшорами і "вагнеровцамі". Найближчим опонентом Володимира Зеленського залишився Петро Порошенко. Він має 15,6% підтримки українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини