Головна Новини Політика внутрішня політика На каналах Ахметова розповіли, за що «слуг народу» душить образа
commentss НОВИНИ Всі новини

На каналах Ахметова розповіли, за що «слуг народу» душить образа

"Слуги народу" вирішили ігнорувати ефіри двох рейтингових телеканалів

25 листопада 2021, 07:45 comments1562
Поділіться публікацією:

"Медіа Група Україна", до якої входять телеканали бізнесмена Ріната Ахметова "Україна-24" та "Україна", поінформувала, що відмова представників правлячої партії "Слуга народу" відвідувати ці канали пов'язана з тим, що спікери влади просто уникають незручних питань на тему "Вагнергейт". Як повідомляє видання "Коментарі", таку позицію в інтерв'ю порталу "Українська правда" озвучив член Наглядової ради "Медіа Групи Україна" Дмитро Бєлянський.

На каналах Ахметова розповіли, за що «слуг народу» душить образа

Свобода слова Савіка Шустера. Фото: ТРК Україна

У "Медіа Групі Україна" впевнені, що публічним бойкотом частина спікерів, які сьогодні представляють владу в Україні, таким чином просто намагається уникнути прямих запитань щодо ситуації з "вагнерівцями". Вперше ця тема була широко розкрита у політичному ток-шоу "Свобода слова із Савіком Шустером".

Бєлянський підкреслив, що весь колектив, який працює у "Медіа Групі Україна", дуже професійний і цінує визнання своїх телеглядачів. Тому завжди дотримується стандартів і журналістки та принципів свободи слова. Журналісти не мають права не обговорювати незручні для влади теми. Влада ж має можливість або коментувати те чи інше питання, або просто відмовлятися від коментарів. Бєлянський також наголосив, що Рінат Ахметов не впливає на редакційну політику і не втручається в те, які теми обговорюватиме на телеефірах, а які замовчувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — правляча партія "Слуга народу" вирішила ігнорувати телеканали Ахметова. Після випуску п'ятничної передачі "Свобода слова Савіка Шустера", де обговорювалася тема "Вагнергейта", "слуги народу" вирішили припинити приймати запрошення відвідувати ефіри "Україна 24" та "України". Офіційна позиція "Слуги народу" – не відвідувати канали олігарха, який використовує ЗМІ для шантажу держави та влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини