Головна Новини Політика внутрішня політика Партія "Слуга народу" вирішила ігнорувати телеканали Ахметова
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія "Слуга народу" вирішила ігнорувати телеканали Ахметова

У "Слузі народу" заявили, що "в останні місяці телеканали "Україна-24" та "Україна" перетворилися на відверто пропагандистські "ДТЕК-24" та "Олігарх"

24 листопада 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Президентська партія "Слуга народу" вирішила більше не брати участі в ефірах каналів олігарха Ріната Ахметова "Україна-24" та "Україна". Відповідну заяву опублікувала у Telegram-каналі представник парламентської фракції партії "Слуга народу" Юлія Палійчук.

Партія "Слуга народу" вирішила ігнорувати телеканали Ахметова

Телеканал - фото з відкритих джерел


"Сьогодні наша команда ухвалила спільне рішення – ігнорувати медіа, які власник навмисно перетворює на свій корпоративний гучномовець для шантажу держави та суспільства. Якщо власник вважає вигідним для себе таке спотворення журналістики, щоб на його каналах відбувалися лише проплачені чи маніпульовані у корпоративних інтересах ДПЕК дискусії, то збалансована участь будь-яких незалежних від олігарха політиків там просто неможлива", — йдеться у заяві.


У "Слузі народу" заявили, що "в останні місяці телеканали "Україна-24" та "Україна" перетворилися на відверто пропагандистські "ДТЕК-24" та "Олігарх".


За словами Палійчук, "системне та навмисне поширення фейків на вказаних телеканалах, публічні безпідставні образи тих, хто заважає олігарху, відверті маніпуляції, ненадання права на відповідь – є яскравими проявами тієї олігархічної системи, з якою бореться команда президента".


У "Слузі народу" висловили впевненість, що ініційований Володимиром Зеленським антиолігархічний закон "нарешті позбавить таких надмірно впливових осіб можливості скуповувати політиків та позбавить вигоди від тиску на редакції та журналістів".


Політична сила президента також додала, що перегляне своє рішення, "коли олігарх дозволить редакціям та журналістам повернутися до роботи за загальноприйнятими стандартами журналістики".


У "СН" додали, що водночас залишаються "абсолютно відкритими для будь-яких ЗМІ, які працюють незалежно, збалансовано та для об'єктивного інформування суспільства".


Нагадаємо, перехід Ріната Ахметова у відкрите протистояння з президентом Володимиром Зеленським фактично відбувся. І схоже, що на наших очах вимальовується сценарій, за яким він діятиме далі, щоб змінити владу та врятуватися від деолігархізації. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише нардеп "Слуги народу" Єгор Чернев.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини