Головна Новини Політика внутрішня політика На Банкову прийдуть запитати про «бойові заслуги» Демченка
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банкову прийдуть запитати про «бойові заслуги» Демченка

Ветерани АТО називають Демченком агентом впливу РФ

4 листопада 2021, 08:30 comments2533
Поділіться публікацією:

У четвер, 4 листопада, о 13:00 відбудеться брифінг, який організовують патріотичні сили. Мета заходу – вимагати від Офісу Президента активізації протидії агентам впливу Росії в Україні. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє ГО "Національний спротив".

На Банкову прийдуть запитати про «бойові заслуги» Демченка

Офіс президента Фото: Слово і дело

"Сім років, як Російська Федерація розпочала війну проти України. За ці роки загинули тисячі українців. Мільйони були змушені тікати від жахів війни. Ми захищали Україну ціною свого здоров'я та життів. Водночас російська агентура продовжує працювати на найвищому рівні", – йдеться у інформації організаторів.

Мета брифінгу: обговорення проблеми агентури Російською Федерацією та проведення дискусії щодо низки питань. Зокрема, у "Національному спротиві" хочуть запитати про порушення кримінальної справи за державну зраду всіх причетних до підготовки та голосування Харківських угод. Чому особа, яка працювала на Януковича і формувала закони 16 січня, досі не за ґратами, а у владі? Як було допущено участь Першого заступника Секретаря РНБО Руслана Демченка у "чорних схемах" з торгівлі вугіллям із окупованих територій? Як і за які заслуги Руслан Демченко набув статусу "учасника бойових дій"?

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки та оборони Руслан Демченко отримав у лютому 2020 посвідчення учасника бойових дій. Це викликало значний суспільний резонанс та вимоги з боку ветеранів російсько-української війни надати обґрунтування, за які бойові заслуги це посвідчення було видано.

Ця тема стала предметом виступу із трибуни Верховної Ради народного депутата Соломії Бобровської.

"Чи знайоме вам ім'я Руслана Демченка? Саме того дипломата, який відповідав за зовнішню політику за часів Януковича, готував і лобіював Харківські угоди, і ще багато пов'язано в його біографії з РФ, але, незважаючи ні на що, він є незмінним радником трьох останніх". президентів.Він, великий "борець" з Росії, виявляється ще й отримав статус УБД у лютому 2020, а вже в червні 2021 став заступником секретаря РНБО Данилова", — написала депутат у себе у Facebook.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Зеленський розповів, що заважає видати Медведчука Росії.

На Банкову прийдуть запитати про «бойові заслуги» Демченка - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини