Головна Новини Політика внутрішня політика На Банковій є сценарій про дострокове припинення Зеленським своїх повноважень, - Чаплига
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій є сценарій про дострокове припинення Зеленським своїх повноважень, - Чаплига

На Банковій вирішили зі всіма посваритися, щоб подовжити владу на дострокових виборах

12 серпня 2021, 18:17 comments2905
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський може зважитися скласти з себе повноваження глави держави, щоб піти на дострокові вибори, де переобратися на другий термін. Як інформує видання "Коментарі", про такий план, який обговорюють на Банковій, в ефірі телеканалу "Наш" розповів український політолог Михайло Чаплига.

На Банковій є сценарій про дострокове припинення Зеленським своїх повноважень, - Чаплига

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Політолог зазначив, якщо проаналізувати останні дії і рішення української влади, то може скластися думка, що Зеленський і компанія вирішили з усіма посваритися — і з Джозефом Байденом, і з Ангелою Меркель, і з Володимиром Путіним, абсолютно з усіма, і з партнерами, і з ворогами. Михайло Чаплига допускає, що це заздалегідь прописаний кимось сценарій. Цей сценарій полягає в наступному — Володимир Зеленський вийде до народу і скаже, що його команда намагалася кардинально поміняти країну, перша оголосила війну олігархам, злодіям в законі, а далі вирішила не церемонитися з Меркель і Байденом, які нав'язують свої незрозумілі правила гри. Саме команда Зеленського почала наводити порядок в патріотичному русі і саме тому проти української влади ополчилися всі.

За словами Чаплиги, далі Зеленський скаже, що він передає всю владу парламенту, а сам він відмовляється від президентської посади, але тільки для того, щоб ще раз піти на вибори, де підтвердити вотум довіри від виборців. У кінцівці своєї промови Зеленський з надривом у голосі скаже, що йому нема на кого більше спертися, крім самих українців і саме український народ є його силою і опорою, тому він просить ще раз на виборах обрати його президентом. Політолог вважає, що такий план існує в Офісі президента. Його задача проста — подовжити ще на кілька років владу. Чи спрацює цей план чи ні — це поки що велике питання.

Читайте раніше на порталі "Коментарі" — Михайло Чаплига розповів про роботу з Луценком і як змусити США поважати Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

13 серпня 2021, 10:36

Шкуру этого пархатого зеленого чмошника вместе с его выводком ублюдков на майдане прибить, чтобы другим ворам не повадно было!


Новини