Головна Новини Політика внутрішня політика Монастирський розповів про стратегічну мету силовиків на наступні 2 роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Монастирський розповів про стратегічну мету силовиків на наступні 2 роки

Міністр не виключив введення надзвичайного стану у прикордонних областях

15 листопада 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

У прикордонних з Білоруссю регіонах може бути запроваджено надзвичайний стан, якщо ситуація продовжуватиме загострюватись. Як передає видання "Коментарі", таку інформацію озвучив голова МВС Денис Монастирський на брифінгу після наради щодо захисту державного кордону.

Монастирський розповів про стратегічну мету силовиків на наступні 2 роки

Денис Монастирський. Фото: УНІАН

Міністр зазначив, що додаткові сили Нацгвардії та Нацполіції будуть відправлені на допомогу українським прикордонникам, які несуть службу на кордоні України. Також відпрацьовано механізм оперативного зв'язку з іншими підрозділами територіальної оборони. Усі вони будуть задіяні в охороні державного кордону України. Нестимуть службу з підвищеною боєздатністю.

Денис Монастриський запевнив, на сьогоднішній день влада проаналізувала різні сценарії, прорахувавши наперед можливі кроки ворога. Не виключено запровадження надзвичайного стану у прикордонних областях. Це дасть змогу карще підготуватися до можливих провокацій.

Глава МВС також заявив, що військові зі Сходу та Півдня залишаться на своїх позиціях. Перекидати додаткові сили армії до україно-білоруського кордону поки що ніхто не планує. Військові захищатимуть кордони України не лише з боку Білорусі, де виникає небезпека, а й з інших напрямків.

За словами Дениса Монастирського, уряд ухвалив рішення про пріоритет на 2022 рік. Цей пріоритет у тому, щоб почати будувати державний кордон. Ця мета має бути реалізована протягом найближчих 2 років. Незабаром буде ухвалено рішення про виділення коштів із держбюджету.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський висловився про можливість повернення російських військ до кордонів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини