Головна Новини Політика внутрішня політика Молодий та багатий: які статки у сина Наталії Королевської
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодий та багатий: які статки у сина Наталії Королевської

У свої 19 років новобраний депутат Краматорської міськради Ростислав Солод уже є доларовим мільйонером

9 грудня 2020, 12:21 comments1668
Поділіться публікацією:

Новообраний депутат Краматорської міськради Ростислав Солод задекларував 185000 одиниць криптовалюти Monero. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Молодий та багатий: які статки у сина Наталії Королевської

Наталія Королевська та її син Ростислав Солод. Колаж: Радіо Свобода

Така кількість криптовалюти оцінюється у 23,7 млн доларів. В особливостях декларації 19-річного Солода вказано, що його активи в понад десять разів перевищують доходи всієї сім’ї.

Цікаво те, що власником такої значної суми син народних депутатів від партії "Опозиційна платформа — за життя" Наталії Королевської та Юрія Солода став ще у 2015 році. На той момент йому було всього 14.

Крім цього, у декларації Ростислава Солода зазначені квартира в Києві (як власність батька), офіс та три земельні ділянки у Луганську, загальна площа яких становить 2045 кв.м (як власність матері). Також юнак повідомляє про два легкові автомобілі, що знаходяться у користуванні членів родини. Загальна сума лише готівкових коштів, про які звітує Солод, перевищує 5 млн доларів.

"Але навіть якщо Солод щось приховав у декларації, то може не перейматись. Максимум, що йому світить — це смішний штраф або обмеження волі, тобто проживання у гуртожитку", — коментують у Центрі протидії корупції.

Зокрема, спеціалісти ЦПК зауважують, що мати Ростислава Наталія Королевська була однією із тих, хто віддав голос за послаблення покарання щодо брехні в деклараціях.

Нагадаємо, що 19-річний Ростислав Солод увійшов до депутатського складу Краматорської міської ради після цьогорічних місцевих виборів. Балотуючись від партії "ОПЗЖ", Солод став наймолодшим із кандидатів у цій політичній силі на перегонах 25 жовтня 2020 року.

Утім, нардепи дбають не тільки про власне фінансове благополуччя. Як раніше інформували "Коментарі", на початку грудня парламент підтримав збільшення зарплат помічників депутатів удвічі.

Крім цього, портал повідомляв, що суд зобов’язав генпрокурора Венедіктову відкрити кримінальну справу проти кількох скандальних нардепів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини