Головна Новини Політика внутрішня політика Молчанов: За позовом Медведчука в ЄСПЛ буде виправдувальний вирок, і він стане великим репутаційним ударом для влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Молчанов: За позовом Медведчука в ЄСПЛ буде виправдувальний вирок, і він стане великим репутаційним ударом для влади

Політолог вважає, що лідер ОПЗЖ на правильному шляху доведення своєї невинуватості

30 серпня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:








За позовом голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука, без сумніву, в Європейському суду з прав людини буде виправдувальний вирок і він стане великим репутаційним ударом для влади. Таку думку в ефірі телеканалу "Перший Незалежний" висловив політолог Кирило Молчанов, передає 112.ua. 

Молчанов: За позовом Медведчука в ЄСПЛ буде виправдувальний вирок, і він стане великим репутаційним ударом для влади

Віктор Медведчук - фото з відкритих джерел

"Я теж не сумніваюся, що рано чи пізно ця справа ЄСПЛ буде розглянута — якщо не за скороченою, так за повною процедурою. І, дійсно, по ній буде виправдувальний вирок — це буде великим репутаційним ударом для влади", — зазначив експерт.

При цьому він додав, що шлях, обраний лідером опозиції для доведення своєї невинуватості, є абсолютно правильним.

"Шлях обраний абсолютно правильний, про що сказав Ренат Кузьмін, але він може бути досить, так би мовити, довгим і тернистим. Ми ж бачимо, що паралельні суди в Україні теж якось нескінченно затягуються і якогось результату не демонструють. Але цілком ймовірно, що, якщо справу візьмуться дивитися за цією скороченою, швидкою процедурою — тоді дійсно це все може дуже-дуже оперативно і в прискореному темпі показати абсолютно повний набір порушень з боку і слідчих органів, і прокуратури, те, що ми і так, в принципі, спостерігали в судах", — підсумував Молчанов.

Відзначимо, що напередодні стало відомо, що народний депутат Віктор Медведчук подав другий позов до України в Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ).

Нагадаємо, що сподіватися на справедливість і боротися за неї — це різні речі, вважає голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук. Такою думкою політик поділився в ексклюзивному інтерв'ю, відповідаючи на питання журналістки, що стосується звинувачень влади на адресу опозиційних політиків і закриття неугодних телеканалів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини