Головна Новини Політика внутрішня політика "Мінус один ворог" нардеп Галина Третьякова про смерть Антона Полякова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мінус один ворог" нардеп Галина Третьякова про смерть Антона Полякова

Коментуючи інцидент вона заявила, що це свобода слова

8 жовтня 2021, 12:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Народний депутат "Слуги народу" Галина Третьякова в партійному чаті написала, що смерть Антона Полякова "це мінус один ворог". Про це повідомив з трибуни Верховної Ради голова ГО "За майбутнє" Ігор Палиця.

"Мінус один ворог" нардеп Галина Третьякова про смерть Антона Полякова

Галина Третьякова. Фото: прес-служба Слуги народу / Facebook

Народні депутати в залі Ради почали кричати "Ганьба" на адресу Третьякової, після чого вона попросила у Стефанчук репліку.

Коментуючи інцидент вона заявила, що це свобода слова, після чого їй вимкнули мікрофон, а Стефанчук викликав до себе в кабінет всіх глав фракцій.

"Коли люди, що борються за свободу слова, яка гарантована кожній людині Конституцією вважають, що вони можуть накидати комусь якісь хустки на рот, то мені здається, що ганьба. — це вам", заявила Третьякова.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що колишній представник президентської фракції "Слуга народу" Антон Поляков сьогодні був знайдений без ознак життя. Таку інформацію повідомив ексспікер парламенту Дмитро Разумков. Також він висловив надію, що правоохоронцям вдасться встановити істинну причину відходу в інший світ народного обранця. Тіло загиблого буде направлено на судово-медичну експертизу, яка повинна встановити причину смерті.

Також "Коментарі" інформували про те, що водій таксі, який підвозив нардепа Антона Полякова в той злощасний вечір розповів про те, що сталося з чоловіком в його автомобілі. Повідомляється, що в один момент чоловікові стало дуже погано. Його нудило, політик не міг тримати себе в руках, у нього навіть почалися судоми. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

сука казахская

8 жовтня 2021, 12:18

лохи платят налоги нелохи бабло выводят в офшоры. хохлы-лохи жиды-нелохи лохи содержат нелохов девиз зепидаров

иван

8 жовтня 2021, 11:38

СДД.


Новини