Головна Новини Політика внутрішня політика Міністр юстиції Малюська пояснив, чого Єрмак його не любить: "Ми ж не сімейна пара..."
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр юстиції Малюська пояснив, чого Єрмак його не любить: "Ми ж не сімейна пара..."

Очільник Мін'юсту Малюська жартома відповів на запитання, за що керівник Офісу президента Андрій Єрмак його не любить

7 вересня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Один з найепатажніших міністрів у Кабміні — міністр юстиції Денис Малюська, який вже 2 роки обіймає свою посаду, розповів про свої відносини з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком. Він є одним з небагатьох міністрів, які залишилися після відставки Олексія Гончарука, тож розповів і про роботу в новій команді, йдеться у інтерв’ю "Радіо НВ".

Міністр юстиції Малюська пояснив, чого Єрмак його не любить: "Ми ж не сімейна пара..."

Міністр юстиції. Фото Facebook/Denis Malyuska

Так, очільник Мін'юсту Малюська жартома відповів на запитання, за що керівник Офісу президента Андрій Єрмак його не любить, мовляв, він і не повинен був його любити.

"Ми ж не сімейна пара, щоб любити один одного. Робочі стосунки гарні зі всіма", — сказав лаконічно міністр юстиції.

Глава Мін'юсту додав, що президент підтримує кожного міністра, який знаходиться на своїй посаді. Адже коли "заходили" на посади, ще з самого початку, було погодження з президентом і презентація свого плану дій. І потім періодично синхронізування годинників, представлення своїх планів.

"Налагодження нових зв’язків — це як змінити роботу, перейти з однієї компанії в іншу. Але ми спрацювалися, все нормально. Прем'єр виявився чудовою людиною, яка прекрасно підтримує і комунікацію, і зв’язки на робочому рівні. Відверто здивований, що він (для мене особисто) розкрився набагато ліпше, коли став прем'єром, ніж коли був віце-прем'єром.", — сказав Малюська про взаємини із прем’єром Денисом Шмигалем. 

Раніше портал "Коментарі" інформував, кого можуть зарахувати до олігархів — Малюська перерахував критерії. У влади немає наміру включати в список олігархів тих, у кого активів на межі 83 млн доларів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини