Головна Новини Політика внутрішня політика «Ми працюємо над цим»: Арестович запропонував перейменувати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми працюємо над цим»: Арестович запропонував перейменувати Україну

Радник глави Офісу президента, спікер української делегації в ТКГ Донбасом Олексій Арестович пропонує перейменувати Україну, давши їй подвійну назву

1 вересня 2021, 08:20 comments1606
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента, спікер української делегації в ТКГ по Донбасу Олексій Арестович виступив з гучною пропозицією — перейменувати Україну, залишивши за нею подвійну назву. Як інформує видання "Коментарі", таку думку Арестович озвучив в бесіді з кореспондентом УНІАН в Москві Романом Цимбалюком. Відповідне відео викладене на платформі Youtube.

«Ми працюємо над цим»: Арестович запропонував перейменувати Україну

Олексій Арестович - фото із відкритих джерел

Олексій Арестович зазначив, він би особисто пішов на таке радикальне рішення і ініціював зміну назви держави на Русь-Україна.

Роман Цимбалюк відразу ж уточнив, чи буде незабаром такий президентський указ, спікер ТКГ зазначив, що робота над цим триває. При цьому Олексій Арестович акцентував увагу на тому, що уважні оглядачі могли помітити, що невипадково в своїх публічних промовах глава української держави за останні три тижні мінімум п'ять разів згадав назву "Русь-Україна".

Арестович зазначив, якщо Україна ризикнуть піти на такий важливий крок, то про інше можна вже не турбуватися.

Консультант ОП також підкреслив, що бренд "російські" не може належати суто одним росіянам. Тому бренд "російські" потрібно у них забрати. Відзначимо, раніше про таку ініціативу говорила колишній прес-секретар президента України Юлія Мендель. Вона також говорила, що російської і російську мову — це не тільки історія і культура Росії. Тому треба претендувати на це українцям.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Олексій Арестович розповів, в яку країну можуть перенести переговори ТКГ по Донбасу. Назад до Мінськ ніхто повертатися для переговорів не буде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

2 вересня 2021, 11:16

І ще Київ перейменувати у Зеленський

Гость

1 вересня 2021, 08:26

правильно: переименовать в усраину


Новини