Головна Новини Політика внутрішня політика МФО Разумкова у дії: у «слуг народу» не вистачило голосів за важливий законопроект
commentss НОВИНИ Всі новини

МФО Разумкова у дії: у «слуг народу» не вистачило голосів за важливий законопроект

Перші результати створення МФО Разумкова стали відомі – законопроект про столицю зняли з розгляду

19 листопада 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Учора в парламенті так сталося, що зняли з розгляду законопроект про столицю та супутній йому, який стосувався змін у чинному законодавстві про державні адміністрації. Так само не голосували і сумнозвісний законопроект 5600. Офіційна причина – багато поправок, а насправді – відсутність голосів. Як передає видання "Коментарі", про це в Facebook розповідає політичний експерт Валерій Клочок.

МФО Разумкова у дії: у «слуг народу» не вистачило голосів за важливий законопроект

Разумков и Арахамія. Фото: УНІАН

"З огляду на те, що питання досить "смачне" у всіх сенсах, депутатські групи "За майбутнє" та "Довіра", ймовірно, порушили "цінник". А своїх багнетів не вистачило", – зазначив експерт.

Валерій Клочок припускає, що голосів могло не вистачити через те, що два дні тому екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков створив своє МФО "Розумна політика", і його депутати відтепер просто не тиснуть на кнопки в унісон з усіма "слугами". Мета, яку власне і переслідував Разумков, на даному етапі досягнуто – це його депутати, і вони голосуватимуть, як їм порадить голова МФО.

"Сам Разумков позавчора на брифінгу в парламенті повідомив, що на членів МФО тиснуть, погрожують звільненням з роботи їх родичів. Хоча Арахамія усе спростував, сказав, що це все вигадки екс-спікера і усьо такоє. Але, є одна цікава деталь, яку сьогодні розганяють анонімні телеграмканали. Нібито по закритій соціології в офісі президента, у другому турі розрив між Зеленським та Разумковим вже всього 3%.
Якщо це правда, то Арахамія справді може одного ранку проснутися, а фракції вже немає, — як сказав Разумков", – резюмував Клочок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "слуги народу" не зібрали голосу на закон про столицю навіть у своїй фракції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини