Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук знаходиться в Україні і нікуди виїжджати не збирається - Кива
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук знаходиться в Україні і нікуди виїжджати не збирається - Кива

Народний депутат Ілля Кива вважає, що у голови Політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктора Медведчука немає страху у зв'язку з санкціями

11 травня 2021, 22:08
Поділіться публікацією:

Коли чинна влада проводить обшук у голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" (ОПЗЖ) Віктора Медведчука і в офісі політсили, то у неї від страху "трясуться руки".

Медведчук знаходиться в Україні і нікуди виїжджати не збирається - Кива

Віктор Медведчук (фото з відкритих джерел)

Таку думку, спілкуючись із журналістами, озвучив народний депутат України (ОПЗЖ) Ілля Кива.

За словами парламентарія, ніхто і ніколи не дочекається, щоб Віктор Медведчук залишив Україну.

"Медведчук знаходиться в країні, і, напевно, так само, як і я зараз, посміхається, сидячи в своєму кабінеті", — заявив Кива.

Народний депутат запевнив, що як у нього, так і у членів ОПЗЖ, включно з лідером партії Віктором Медведчукои, немає страху у зв'язку із санкціями і проведеними обшуками.

"Чи готовий я до підозр з боку влади і до їх тиску? Так, готовий. Шкарпетки вовняні, зубну щітку і пасту я вожу з собою, щоб ноги були в теплі і зуби — в чистоті", — сказав Ілля Кива.

Нагадаємо, в партії "Опозиційна платформа — За життя" заявляють, що звинувачення голови Політради партії Віктора Медведчука у державній зраді і обшуки у нього вдома є помстою з боку влади.  

У ОПЗЖ також зазначають, що, попри "безпрецедентний тиск і погрози, використання адміністративного ресурсу і напади націонал-радикалів, які забезпечені повною підтримкою влади", політсила продовжує свою активну політичну діяльність.

Крім того, у партії акцентують увагу на тому, що будуть продовжувати "відстоювати свої ідеї, берегти пам'ять про перемогу у Великій Вітчизняній війні і вшановувати її героїв".

Раніше ми повідомляли, що Служба безпеки України проводить обшуки в будинку одного з лідерів "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини