Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: влада продовжує розповідати казки про залучення інвестицій
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: влада продовжує розповідати казки про залучення інвестицій

За даними щорічного рейтингу економічних свобод "Economic Freedom Index-2022", Україна опустилася на три позиції

16 лютого 2022, 22:25
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" народний депутат України Віктор Медведчук вважає, що влада намагається відвернути українців від реальних проблем. Тим часом, країна втрачає позиції у світових економічних рейтингах. Про це політик написав у своєму телеграмі-каналі.

Медведчук: влада продовжує розповідати казки про залучення інвестицій

Віктор Медведчук (фото з відкритих джерел)

Опозиційний політик, доводячи свою позицію, навів дані нового щорічного рейтингу економічних свобод "Economic Freedom Index-2022".

"Я не раз говорив, що війна (в даному випадку — надумане вторгнення) — це улюблений спосіб влади відвернути народ від насущних, реальних проблем. За даними щорічного рейтингу економічних свобод" Україна опустилася на три позиції і посіла 130 місце зі 177 країн, опинившись у блоці "переважно невільних" країн. Хочу зазначити, що економічні свободи опинилися у більшому комфорті в таких країнах, як Уганда, Габон та Нігерія, а серед 45 Європейських країн Україна посіла друге місце з кінця списку. ", – заявив Медведчук.

Політик наголосив, що Україна через діяльність влади втрачає свої ключові позиції у важливих рейтингах та поринає в економічний хаос.

"Автори дослідження також зазначили, що у 2022 році погіршилися показники фінансової свободи, свободи інвестицій та верховенства права. Зрештою влада продовжує розповідати казки про залучення інвестицій, а країна занурюється в економічний хаос, опускаючись дедалі нижче у світових рейтингах".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що Медведчук розповів, через чиї дії загроза може нависнути над усією Європою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини