Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: "В Україні будується антиРосія, яка всупереч інтересам і проти інтересів наших громадян"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: "В Україні будується антиРосія, яка всупереч інтересам і проти інтересів наших громадян"

Опозиційний політик висловив свою думку щодо дій сьогоднішньої влади

29 січня 2022, 15:00
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук в інтерв'ю телеканалу UkrLive заявив про те, що Україна закуповує у Росії вугілля, паливо для АЕС й інші товари, але відмовляється безпосередньо закуповувати газ так, оскільки чинна влада намагається побудувати у країні "антиРосію".

Медведчук: "В Україні будується антиРосія, яка всупереч інтересам і проти інтересів наших громадян"

Віктор Медведчук - фото з відкритих джерел

"А вугілля ми можемо отримувати з Росії? В імпорті вугілля, у цій структурі, 62% вугілля йде з Росії. А паливо, твели, для АЕС ми можемо отримувати? А зростання експорту й імпорту між країнами може бути? То чому газ не можемо безпосередньо отримувати? А тому, що в Україні будується антиРосія. І ця антиРосія будується всупереч інтересам і проти інтересів наших громадян", — зазначив Медведчук.

Крім того, як повідомляє 112ua.tv, раніше голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук нагадав, що в Україні внутрішня вартість газу відповідає вартості на оптових ринках Європи, що, за його словами, є наслідком злочинної політики чинної влади стосовно населення.

Опозиційний політик наголосив, що сьогодні владі необхідно відновлювати прагматичні економічні відносини.

"От коли ми говоримо про економіку, а про економіку треба говорити завжди, про що ми не говорили б: охорона здоров'я, освіта, робочі місця — це все економіка. Якщо є фундамент економіки, про яку ніхто не думає, ніхто не планує і нічого не робить із нею, ані уряд, ані президент, ані його оточення, то жодну з перелічених мною проблем вирішити неможливо. Ось що треба сьогодні відновлювати — прагматичні економічні відносини", — зазначив Віктор Медведчук.

На думку народного депутата, Україна має стати мостом між Росією та Заходом, між Заходом і країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а не знищувати свою економіку, підписавши угоду про зону вільної торгівлі з Євросоюзом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведчук вважає, що новинами про можливе вторгнення РФ українців відволікають від ситуації у країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини