Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: "У влади немає політичної волі та навмисного врегулювання, і воно не з'явилося на цей момент"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: "У влади немає політичної волі та навмисного врегулювання, і воно не з'явилося на цей момент"

Політик вкотре закликає українську владу розпочати реалізацію Мінських угод

29 січня 2022, 12:02
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук, в ефірі телеканалу "UkrLive" висловив свою думку про те, що українська влада не має політичної волі для реалізації Мінських угод.

Медведчук: "У влади немає політичної волі та навмисного врегулювання, і воно не з'явилося на цей момент"

Віктор Медведчук - фото із сайта ОПЗЖ

Як повідомляють 112ua.tv, за словами опозиціонера, якщо це не зміниться, то будь-яка наступна зустріч, спрямована на вирішення конфлікту на сході України, буде порожньою.

"У влади немає політичної волі та навмисного врегулювання, і вона не з'явилася на цей момент. Поки воно не з'явиться, жодних зрушень не буде. Причина цього абсолютно різна. Можна називати різні версії, різні вектори, вплив, те, що вона повністю під зовнішнім управлінням, і те, що може бути офіційно кажуть одне, а неофіційно дають інші команди, це теж все можливо, але річ у тому, що, на мій погляд, влада повинна орієнтуватися лише на Україну як державу і на українських громадян. які обрали її", — наголосив Віктор Медведчук.

Також він зазначив, що українська сторона замовчує домовленості, які стосуються виконання Мінських угод.

"Влада та її служба, протоколи та прес-служба не повідомила нічого", — зазначив голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя".

Нагадаємо, раніше голова політичної ради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук раніше висловив думку, що політичної волі при владі на встановлення миру на Донбасі поки що немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Медведчук вважає , що новинами про можливе вторгнення РФ українців відволікають від ситуації в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини