Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: у прокуратурі продовжують фальсифікувати кримінальні справи проти мене
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: у прокуратурі продовжують фальсифікувати кримінальні справи проти мене

Нардеп заявив, що ще не скоро тот момент, коли нарешті переможуть законодавство та справедливість

6 листопада 2021, 12:52
Поділіться публікацією:

У прокуратурі продовжують фальсифікувати кримінальні справи щодо лідера "Опозиційної платформи – За життя", нардепа Віктора Медведчука. Як передає видання "Коментарі", про це сам опозиційний політик заявив за підсумками засідання Печерського районного суду Києва, пише сайт телеканалу "112 Україна".

Медведчук: у прокуратурі продовжують фальсифікувати кримінальні справи проти мене

Віктор Медведчук. Фото: сайт телеканалу 112 Україна

"Ви знаєте, я вважаю, що ще ми не дійшли до того, коли маємо повністю перемогти законодавство, справедливість, тому що органи прокуратури продовжують фальсифікувати кримінальні переслідування, ви знаєте про іншу кримінальну справу, ви знаєте, що там обрано запобіжний захід, кримінальний арешт ", — заявив Віктор Медведчук.

Також політик підкреслив, що обирати йому запобіжний захід не було жодних підстав. За словами Медведчука, він не бачив і не бачить жодних підстав для обрання йому у цій кримінальній справі, яка була предметом судового розгляду, взагалі запобіжні заходи. Більше того, обвинувачення прокуратури і генеральний прокурор, в.о., який підписував це клопотання, звернення до Печерського суду, не мали жодних підстав взагалі обирати запобіжний захід.

"Я вважаю це незаконним, я вважаю це необґрунтованим та непідтвердженим реальними доказами, які могли б бути покладені, але вони не покладені в основу клопотання, оскільки вони просто відсутні. Тому я загалом розцінюю в даному випадку те, що суд ухвалив рішення, частково задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу, як незаконним, необґрунтованим і таким, який не відповідає вимогам чинного законодавства", — зазначив Віктор Медведчук.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон розповів, чому прокурори не мають шансів проти Медведчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини