Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон розповів, чому прокурори не мають шансів проти Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон розповів, чому прокурори не мають шансів проти Медведчука

Журналіст упевнений, що зі своїми знаннями в юриспруденції Медведчук не матиме проблем із захистом у суді.

5 листопада 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", нардеп Віктор Медведчук завдяки своїй юридичній освіті може не переживати за судові засідання. З тими звинуваченнями, які представлять у суді йому прокурори, він, швидше за все, легко впорається. Таку думку в ефірі одного із українських телеканалів висловив журналіст Дмитро Гордон. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на телеканал "112 Україна".

Гордон розповів, чому прокурори не мають шансів проти Медведчука

Дмитро Гордон. Фото: з відкритих джерел

"Перше. Віктор Медведчук — блискучий юрист, який в змозі один впоратися з тими прокурорами, які щось вимагатимуть. Друге — відбувається потужний тиск Москви на Україну, Москви на Київ, і я думаю, що цей тиск має місце бути почутим з сторони нашої влади. Це завжди торги, так, це торги. Труть завжди до чогось доторгуються. Росіяни своїх не кидають на відміну від нас", — заявив Гордон.

Нагадаємо, 2 лютого президент Володимир Зеленський підписав указ про застосування санкцій проти телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK. Згідно з указом, який набув чинності з моменту підписання, до телеканалів застосовано санкції протягом п'яти років. Це передбачає блокування трансляції всіх трьох телеканалів.

26 лютого журналісти незаконно закритих президентом Володимиром Зеленським телеканалів об'єдналися та створили новий телеканал – "Перший Незалежний". Засновниками нового медіа стала група журналістів, які раніше працювали на каналах "112 Україна", NewsOne та ZIK. Але буквально за годину після початку мовлення влада незаконно відключила телеканал від ефіру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — німецькі політики всіх рівнів обговорили з Медведчуком ситуацію з правами людини та свободу ЗМІ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Субъективно о объективном

5 листопада 2021, 17:15

Оце менi подобаеться! Лерос гарно вдув Зе-болвану по самые помидоры, чтобы тот спустился с небес, а не считал, что он любимчик народа. Слава Украiне!


Новини