Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук розповів, за рахунок чого вдалося «зліпити» йому звинувачення у новій справі
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розповів, за рахунок чого вдалося «зліпити» йому звинувачення у новій справі

Політик упевнений, що для повідомлення про підозру проти нього були зібрані факти, які не пов'язані між собою

15 жовтня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук не має сумнівів у тому, що повідомлення про підозру проти нього є юридично нікчемними фактами, які ніяк не пов'язані. Політик упевнений, що вони були набрані лише з однією метою — щоб "зліпити" обвинувачення проти нього. Як інформує видання "Коментарі", про це заявив Віктор Медведчук під час судового засідання, пише сайт телеканалу "112 Україна".

Медведчук розповів, за рахунок чого вдалося «зліпити» йому звинувачення у новій справі

Віктор Медведчук. Фото: сайт телеканалу 112 Україна

Віктор Медведчук зазначив, якби він був далекий від юриспруденції, то ті обвинувачення, які прокуратура висуває йому, він назвав би лише одним словом — абсурд. У цьому ж випадку, підкреслив нардеп, він має безпосереднє відношення до юриспруденції і може заявити, що так зване повідомлення про підозру є нічим іншим як "юридично нікчемними фактами".

Лідер опозиції додав, що не дарма до повідомлення про підозру використовує приставку "так зване", тому що він так і не почув обґрунтованості висловлених йому звинувачень. Те, що було озвучено в суді, більше нагадує набір фактів з 2014-2015 років, які були складені докупи, щоб "зліпити" звинувачення.

Медведчук звернув увагу суду на те, що звинувачення, які були озвучені, є ще й антизаконними. Політик, зіславшись на ст. 36 КПК України, заявив, що працівники СБУ, які готували матеріали для прокуратури і слідства, діяли в розріз із законом.

Зазначимо, що раніше адвокат Віктора Медведчука Лариса Чередниченко заявила, що новою підозрою влада робить усе, щоб лідер ОПЗЖ був позбавлений можливості виконувати обов'язки народного депутата України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Медведчук розкрив подробиці про сплату податків підприємств ОРДЛО у 2015-2017 роках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

15 жовтня 2021, 12:54

Мєртвєчука та жОПаЖЗ - до мертвих. Смерть ворогам


Новини